Project Prelude Rune: Το νέο IP της Square Enix

Με επικεφαλή τον παραγωγό της σειράς Tales
21 Φεβρουαρίου 2017 13:09
Project Prelude Rune: Το νέο IP της Square Enix

Το νέο της IP με ονομασία "Project Prelude Rune" αποκάλυψε σήμερα η Square Enix. Την ανάπτυξη του νέου αυτού παιχνιδιού έχει αναλάβει ο Hideo Baba στο νέο στούντιο της εταιρίας ονόματι, Studio Istolia. Ο Baba έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρία στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και είναι αρκετά γνωστός για την δουλειά του ως παραγωγός στην σειρά Tales. Τo Project Prelude Rune είναι ένα εντελώς καινούριο IP, για το οποίο το μόνο που υπάρχει διαθέσιμο μέχρι στιγμής είναι μερικά concept art που θα βρείτε παρακάτω.

Το όνομα του "Istolia" στούντιο προέρχεται από την Ελληνική λέξη "Ιστορία", η οποία αποτελεί λέξη "κλειδί" για την ομάδα που έχει ως στόχο να παραδώσει ένα "δυνατό μήνυμα" και μία "ιστορία από ένα χαρούμενο τραγούδι της ζωής". Επιπλέον, ο Hideo Baba πρόσθεσε πως ελπίζει ότι το νέο αυτό στούντιο θα είναι σε θέση να παραδώσει συναισθηματικές ιστορίες με ισχυρά μηνύματα που θα κάνεις τους gamers να χαμογελάσουν.

Τέλος, όπως είναι φυσικό είναι αρκετά νωρίς για να αποκαλυφθούν οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η ημερομηνία διάθεσης του. Παρόλα αυτά, παρακάτω, εκτός των concept art, θα βρείτε και την μασκότ του στούντιο, που έχει την μορφή ενός μωρού δράκου με ένα σύμβολο στο μέτωπο του.

View post on imgur.com