Το Call of Duty 2017 θα γυρίσει πίσω στις ρίζες της σειράς

Επιστροφή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με την Sledgehammer Games;
10 Φεβρουαρίου 2017 17:47
Το Call of Duty 2017 θα γυρίσει πίσω στις ρίζες της σειράς

Μέσα από την επίσημη σελίδα της Sledgehammer Games ανακοινώθηκε πως αναπτύσσει το επόμενο Call of Duty που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2017. Πρόκειται για την εταιρία που έκανε ντεμπούτο στη σειρά με το Call of Duty: Advanced Warfare το 2014. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο έρχεται από την ίδια την Activision, όπου ανέφερε πως το Call of Duty 2017 θα "επαναφέρει το franchise πίσω στις ρίζες του με το παραδοσιακού τύπου combat να βρίσκεται στο προσκήνιο και το οποίο θα λατρέψουν οι fans", αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως θα δούμε επιστροφή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ο CEO της εταιρίας, Eric Hirshberg, δήλωσε πως το νέο CoD της Sledgehammer είχε πάρει το "πράσινο φως" πριν από δύο χρόνια και αναπτύσσεται έκτοτε. Ως συνήθως οι ανακοινώσεις της σειράς λαμβάνουν χώρα κατά τον Μάιο, όποτε και αναμένεται να επισημοποιηθεί.

 

Η Activision είναι πεπεισμένη πως το επόμενο Call of Duty θα φέρει την κατάλληλη ισορροπία καινοτομίας και παράδοσης. Εσείς θα θέλατε να δείτε μια επιστροφή των Call of Duty σε παλαιότερες περιόδους και όχι φουτουριστικά σκηνικά; Πείτε μας στα σχόλια.