To Apocalypse Now γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Και μάλιστα survival horror με τον Francis Ford Coppola στο project
26 Ιανουαρίου 2017 11:54
To Apocalypse Now γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Από το πουθενά ανακοινώθηκε πως η θρυλική ταινία Apocalypse Now (Αποκάλυψη Τώρα) θα γίνει βιντεοπαιχνίδι και μάλιστα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη της, Francis Ford Coppola, να εμπλέκεται στην ανάπτυξη του. Υπεύθυνη για το project είναι η American Zoetrope μια εταιρία που έχει στο έμψυχο δυναμικό της διάφορους βετεράνους της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε τίτλους όπως Gears of War, Battlefield, Far Cry, Wasteland 2, Torment, Fallout: New Vegas και The Witcher. Το παιχνίδι Apocalypse Now θα είναι survival horror και θα βασίζεται στην ιστορία της ταινίας όπου πρωταγωνιστής είναι ο Cpt. Benjamin Willard (τον υποδύθηκε ο Martin Sheen) που βρίσκεται σε μυστική αποστολή για τη δολοφονία του Colonel Walter Kurtz. 

Θα έχει RPG στοιχεία, χωρίς να δίνει έμφαση στους διαλόγους αλλά στις πράξεις του παίκτη, το stealth και το πως θα αποφεύγει τις μάχες. Ταυτόχρονα θα πρέπει να εντοπίζει πόρους όπως φαγητό, νερό, είδη πρώτων βοηθειών, φάρμακα, ναρκωτικά, όπλα, ακόμη και βενζίνη. Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση του φιλόδοξου videogame είναι πως ζητάει την στήριξη του κοινού μέσω του Kickstarter και ζητάει $900.000 για την χρηματοδότηση του με διάφορα stretch goals, όπως το να προσθέτουν voice actors και να κυκλοφορήσει στα PS4 και Xbox One. Αν θέλετε να στηρίξετε το εγχείρημα μπορείτε να το κάνετε από εδώ

Στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι το Apocalypse Now να κυκλοφορήσει το 2019 (στην 40η επέτειο της ταινίας) ως early access και τον Οκτώβριο του 2020 η τελική έκδοση.