Φήμη: Το Switch θα υποστηρίζει το GameCube Virtual Console

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Eurogamer
08 Δεκεμβρίου 2016 13:07
Φήμη: Το Switch θα υποστηρίζει το GameCube Virtual Console

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό φαίνεται πως θα υποστηρίζει η επερχόμενη οικιακή κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Eurogamer, το Nintendo Switch θα φέρει υποστήριξη για τα παιχνίδια του GameCube μέσω Virtual Console και ήδη τρεις τίτλοι ετοιμάζονται για αυτό και είναι τα: Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion και Super Smash Bros. Melee

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ο αριθμός των κονσολών που θα υποστηρίζει το Switch μέσω Virtual Console, λέγεται πως θα το συνοδεύει ένα πρόγραμμα αναβάθμισης παρόμοιο με το Wii U. Σε αυτό, όσοι είχαν αγοράσει NES Virtual Console παιχνίδια μπορούσαν να τα παίξουν στο Wii U αναβαθμίζοντας τα με ένα μικρό αντίτιμο. Μάλιστα, στα σχέδια υπάρχει μια έκδοση του Animal Crossing για το GameCube Virtual Console. 

Tέλος, η εταιρία του Κιότο κοιτάζει για το πως θα υποστηρίζει το Switch τον Wii U αντάπτορα για το GameCube controller, αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση. Σαφώς και όλα τα παραπάνω σας συνιστούμε να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. Το Nintendo Switch αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο στα ράφια των καταστημάτων.