Ανακοινώθηκαν δύο νέοι Sonic τίτλοι

Η Sega γιορτάζει την 25 επέτειο της σειράς
23 Ιουλίου 2016 10:49
Ανακοινώθηκαν δύο νέοι Sonic τίτλοι

Στα πλαίσια της Comic-Con που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στο San Diego, η Sega ανακοίνωσε δύο νέα Sonic παιχνίδια για να γιορτάσει την 25η επέτειο της δημοφιλούς σειράς.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Sonic Mania. Πρόκειται για ένα 2D platformer που διαθέτει γραφικά και gameplay όμοια με αυτά των κλασσικών παιχνιδιών του Genesis και θα συμπεριλαμβάνει διάφορα κλασικά επίπεδα από τα πρώτα Sonic παιχνίδια. Έτσι, ο τίτλος θα διαθέτει zones και acts από τα  Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 3 και Sonic & Knuckles, αλλά και ορισμένα νέα επίπεδα και χαρακτηριστικά, ενώ θα έχει τρεις playable χαρακτήρες τους Sonic, Tails και Knuckles!

Το Sonic Mania αναπτύσσεται από την Sega Αμερικής σε συνεργασία με την PagodaWest Games. Η κυκλοφορία του αναμένεται την άνοιξη του 2017 για τα PS4, Xbox One και PC και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο του trailer.

Το δεύτερο παιχνίδι που ανακοίνωσε η εταιρία αναπτύσσεται από την Sonic Team και είναι μια εξ ολοκλήρου νέα περιπέτεια που θα εμπλέκει τόσο τον κλασσικό Sonic όσο και την μοντέρνα εκδοχή του, όπως το Sonic Generations του 2011. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την τελική ονομασία του τίτλου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2017 για τα PC, PS4, Xbox One και Nintendo NX. Ωστόσο, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο του trailer.

Επιπλέον, η εταιρία έκανε γνωστό πως το mobile παιχνίδι της, Sonic Dash, ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια κατεβάσματα και έτσι μέσα από ένα ειδικό event που θα διαρκέσει μια εβδομάδα οι παίκτες του μπορούν να ξεκλειδώσουν τον κλασσικό Sonic ως playable χαρακτήρα, καθώς και την περιοχή Green Hill Zone.

Τέλος, μάθαμε πως ο Sonic θα εμφανιστεί και στο LEGO Dimensions.