Phantom Blade Zero: Γρήγορη μάχη και απίθανο κόσμο φαίνεται ότι έχει το νέο action RPG του PS5

Δείτε τα νέα πλάνα που εντυπωσιάζουν
08 Ιουνίου 2024 12:25
Phantom Blade Zero: Γρήγορη μάχη και απίθανο κόσμο φαίνεται ότι έχει το νέο action RPG του PS5

Η ομάδα ανάπτυξης, S-Game, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη trailer από το πολυαναμενόμενο Phantom Blade Zero. Το action-RPG παιχνίδι της παρουσιάστηκε και πάλι κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, όπου και έκλεισε τη βραδιά από το σόου του Geoff Keighley.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια περίπου τα 2 λεπτά και για ακόμη μια φορά θέλει να σας ταξιδέψει σε αυτόν τον μουντό και γκρίζο κόσμο που έχει ετοιμάσει το στούντιο, καθώς και να σας παρουσιάσει πόσο γρήγορη θα είναι η μάχη του. Επίσης παίρνουμε μια νέα γεύση από το οπλοστάσιο του πρωταγωνιστή, αλλά και από τα υπόλοιπα elements του παιχνιδιού.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα demo, το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στα Summer Game Fest, Chinajoy, Gamescom και Tokyo Game Show. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά δε μάθαμε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το ο τίτλος.

Παλιότερα, η ομάδα ανάπτυξης είχε δηλώσει ότι το Phantom Blade Zero είναι ένα παραδοσιακό hack’n’ slash παιχνίδι με ημι-ανοιχτό κόσμο και θα διαρκεί περίπου 40 ώρες για να το ολοκληρώσετε, ενώ θα υπάρχει end-game υλικό, dungeons που θα μπορείτε να παίξετε παρέα με άλλους, μεγάλα boss fights και άλλα.

Στο Phantom Blade Zero θα πάρετε τον έλεγχο του Soul, ενός επίλεκτου δολοφόνου που υπηρετεί μια οργάνωση γνωστή και ως “The Order”. Ο Soul βρίσκει τον μπελά του όταν στοχεύεται για τη δολοφονία ενός πατριάρχη της οργάνωσης, τραυματίζεται σοβαρά και σώζεται από έναν healer, ο οποίος του δίνει μια θεραπεία που διαρκεί μόνο για 66 μέρες.

Το Phantom Blade Zero λαμβάνει χώρα σε ένα semi-open world κόσμο που αποτελείται από μεγάλους χάρτες με πολλές δραστηριότητες για τον παίκτη. Έτσι, ετοιμαστείτε να συναντήσετε πολλές προκλήσεις και ισχυρούς εχθρούς που θέλουν να κάνουν το ταξίδι σας έναν εφιάλτη. Η ομάδα ανάπτυξης είχε αναφέρει όταν αποκάλυψε το παιχνίδι ότι θα βρείτε αμέτρητα όπλα, εξοπλισμένο και skills και θα μπορείτε να προσαρμόσετε το χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Phantom Blade Zero βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες, αλλά θα γίνει διαθέσιμο και στο PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη. Πάρτε μια νέα γεύση από τον τίτλο της S-Game μέσα από τον player που ακολουθεί.