ΕΠΙΣΗΜΟ: Το God of War: Ragnarok έρχεται στο PC και μάθαμε το πότε!

Η ανακοίνωση που περίμεναν οι PC gamers
31 Μαΐου 2024 01:22
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το God of War: Ragnarok έρχεται στο PC και μάθαμε το πότε!

Στο πλαίσιο του νέου της State of Play, η Sony πραγματοποίησε μια ανακοίνωση που περίμεναν εδώ και καιρό οι PC gamers. Και επίσημα, το δεύτερο κεφάλαιο της σκανδιναβικής περιπέτειας του Kratos, το God of War: Ragnarok, έρχεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω Steam και Epic Games Store.

Η PC έκδοση θα φέρει μάλιστα πολλά must χαρακτηριστικά, αφού θα υποστηρίζει τις DLSS, FSR και XeSS upscaling τεχνολογίες, Super Ultrawide αναλύσεις, κ.α. Φυσικά, στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται το Valhalla DLC πακέτο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα updates που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για την PS5 έκδοση.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου του 2024. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της PC έκδοσης.

Για την ιστορία, στο review του για την αρχική έκδοση του τίτλου, ο Σάκης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το God of War: Ragnarok είναι ο ορισμός του sequel και η απόλυτη διαφήμιση για το που έχουν φτάσει τα παιχνίδια. Είναι το block buster που βάζει τα γυαλιά σε αντίστοιχες παραγωγές άλλων κλάδων της ψυχαγωγίας. Με εξαίρεση την λιγάκι πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική προσέγγιση στους διαλόγους  και στο ύφος του γενικότερα, που εμένα δε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, ο τίτλος είναι καλύτερος σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς από τον προκάτοχό του.

Για περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review του για το Unboxholics.com πατώντας εδώ.