Το God of War Ragnarök απαιτεί PlayStation account στο PC

Το αναφέρει πλέον η επίσημη σελίδα του στο Steam
31 Μαΐου 2024 11:37
Το God of War Ragnarök απαιτεί PlayStation account στο PC

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού State of Play, η Sony ανακοίνωσε “κάτι” που περιμέναν εδώ και καιρό οι PC Gamers. Το God of War Ragnarök θα καταφθάσει επιτέλους στο PC (Steam, Epic Games Store) και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Όπως βλέπουμε από την επίσημη σελίδα του τίτλου στο Steam, για να “τρέξει” κάποιος το παιχνίδι θα χρειαστεί να συνδεθεί με τον PlayStation λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μία ετικέτα στην αρχική σελίδα του Ragnarök που αναφέρει ότι “απαιτείται PlayStation Network Account” για να το παίξει κάποιος στο PC.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν συνδεθεί κάποιος με τον λογαριασμό του αν θα έχει πρόσβαση και στα trophies του τίτλου.

Ακολουθεί η εικόνα:

Μάλλον από εδώ και πέρα, όσοι PC Gamers θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια του PlayStation στο PC, θα χρειαστεί να συνδεθούν (να δημιουργήσουν αν δεν έχουν ήδη) και ένα PSN account. Αξίζει να αναφερθεί, ότι και το Until Dawn, το οποίο γίνεται remake για το PC και το PS5, απαιτεί και PlayStation Network Account. Και αυτό το μάθαμε μέσα από την ανανεωμένη σελίδα του τίτλου στο Steam:

Όσοι αγοράζουν την ψηφιακή Deluxe Edition του God of War Ragnarök θα λάβουν και κάποια «εξτραδάκια». Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το βασικό παιχνίδι και το Valhalla DLC, η έκδοση θα περιέχει και τα Darkdale Armor, Darkdale Attire (Cosmetic), Darkdale Axe Grip, Darkdale Blades Handles, Dark Horse digital art book και Official digital soundtrack. Από την άλλη, όσοι προβούν σε προ-αγορά θα ξεκλειδώσουν τα Kratos Risen Snow Armor (Kratos) και Atreus Risen Snow Tunic (Cosmetic) (Atreus).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το God of War Ragnarök πατώντας εδώ.

Δείτε περισσότερα για το Until Dawn από εδώ.

Το God of War Ragnarök θα κοστίζει 59.99 ευρώ για την βασική έκδοση στο PC, καθώς και 69.99 ευρώ για την Digital Deluxe Edition. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στους Υπολογιστές στις 19 Σεπτεμβρίου. Το remake του Until Dawn δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.