Τερματισμός για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild χωρίς να δείτε την ιστορία

Αυτό επιβεβαίωσε ο Eiji Aonuma
15 Ιουνίου 2016 08:52
Τερματισμός για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild χωρίς να δείτε την ιστορία

Μία εξαιρετικά σημαντική πληροφορία για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild έδωσε στη δημοσιότητα ο Eiji Aonuma, επικεφαλής της σειράς The Legend of Zelda, σε συνέντευξη του στο Polygon. Συγκεκριμένα, ο Aonuma ανέφερε πως οι παίκτες θα μπορούν να τερματίσουν τον τίτλο δίχως να ασχοληθούν καθόλου με την ιστορία του ενώ μάλιστα δήλωσε πως κάποιος μπορεί να φτάσει το τελικό boss από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αν το επιθυμεί.

Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του παρακάτω, μεταφρασμένες από εμάς.


Οι χρήστες ίσως να μην δουν πλήρως την ιστορία και αυτό βασίζεται στο πως θα παίξουν το παιχνίδι και πως θα λύσουν τους γρίφους. Οι χρήστες θα μπορούν να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού χωρίς να αποκαλύπτεται γιατί ο Link ξύπνησε με τον τρόπο που ξύπνησε και σε ποιο μέρος. Είτε θέλει κάποιος να ανακαλύψει την ιστορία και να μάθει γιατί ο Link ξύπνησε, είτε κάποιος θέλει να πάει απευθείας στο στόχο, είναι μία επιλογή που έχω αφήσει στη κρίση του χρήστη.

Αν κάποιος φτάσει απευθείας στο τέλος χωρίς να κάνει τίποτα άλλο στο παιχνίδι, τότε υπάρχουν δύο πιθανότητες. Είτε είναι ένας πολύ καλός gamer, είτε είναι κάποιος που είναι λιγάκι τρελός. Αλλά δεν είναι απίθανο. Δημιούργησα το παιχνίδι έτσι ακριβώς.