Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο ότι το Pokemon Pokopia του Nintendo Switch 2, είναι το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία για φέτος στο Metacritic. Ο νέος τίτλος της σειράς κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμολογία το Resident Evil Requiem, το οποίο είχε την πρώτη θέση.
Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες συμπληρώθηκαν νέες κριτικές στο Metacritic και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Requiem να ανέβει και πάλι στην κορυφή. Μέσα από 120 κριτικές, το νέο κεφάλαιο της Capcom είναι και πάλι το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία για φέτος, με 89/100 Metascore.
Το Pokemon Pokopia έχει πέσει πλέον στο 88/100 από 60 συνολικές κριτικές. Φαίνεται ότι και οι δύο τίτλοι «κονταροχτυπιούνται» για το πιο θα νικήσει. Ωστόσο, οι βαθμολογίες και των δύο είναι εξαιρετικές και αυτό μας δείχνει ότι το 2026 μπήκε με το δεξί στην gaming βιομηχανία.
Ακολουθεί το Top 10 του Metacritic για φέτος:
- Resident Evil Requiem
- Pokemon Pokopia
- Mewgenics
- Esoteric Ebb
- Resident Evil 7: Biohazard – Gold Edition (Switch 2)
- Cult of the Lamb: Woolhaven
- Perfect Tides: Station to Station
- Nioh 3
- Cairn
- PARANORMASIGHT: The Mermaid's Curse
Resident Evil Requiem’s Metacritic score has risen to 89 after 117 reviews!
— Genki✨ (@Genki_JPN) March 3, 2026
It has overtaken Pokémon Pokopia as the best reviewed game on Metacritic this year so far. pic.twitter.com/LBJAmZ8h6z
Hub
Must Read
Ολοκληρώστε το Resident Evil Requiem πριν τον Μάιο…
Όλα τα Resident Evil σε προσφορά στο Steam – Μεγάλη έκπτωση και για το Resident Evil Requiem!
Resident Evil: Πωλήσεις ρεκόρ για την Capcom!