Ο γνωστός insider, NateTheHate, αναφέρει ότι το Final Fantasy VII Rebirth, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στο PS5, πρόκειται να έρθει τόσο σε Xbox Series X|S όσο και στο Switch 2, μέσα στο 2026.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του:
Το Rebirth έρχεται σε Switch 2 και Xbox μέσα στο 2026. Οπότε θα δείτε πώς τρέχει στο Switch 2 την επόμενη χρονιά. Με καλό DLSS, η Square μπορεί να το φέρει εκεί.
Η δήλωση αυτή ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει σημαντική επέκταση της σειράς και πέρα από το οικοσύστημα του PlayStation. Ειδικά η έκδοση για το Switch 2 έχει προκαλέσει συζητήσεις, αφού φαίνεται πως θα βασίζεται σε DLSS για να προσφέρει σύγχρονα γραφικά σε φορητή κονσόλα.
Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τη Square Enix, οπότε όλα παραμένουν στο επίπεδο της φήμης. Ωστόσο, ο Nate έχει ιστορικό επιτυχημένων προβλέψεων, κάτι που έχει βάλει φωτιά στα forums και τις θεωρίες των fans.
Ωστόσο, όλα αυτά παραμένουν φήμες προς το παρόν, καθώς ούτε η Square Enix ούτε η Microsoft έχουν επιβεβαιώσει τέτοια σχέδια. Οπότε, μέχρι τότε, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Must Read
Halo: Campaign Evolved - Το split-screen co-op στο PS5 ζητά δύο συνδρομές PS Plus
UH Radar | Προς κλείσιμο πολλά στούντιο του Xbox – Μήπως απέτυχε το Xbox Game Pass;
Έφτασε νέο update στα Nintendo Switch και Nintendo Switch 2