Το AC: Unity επηρέασε τις πωλήσεις του Assassin's Creed Syndicate

Αυτό πιστεύει η Ubisoft
05 Νοεμβρίου 2015 11:35
Το AC: Unity επηρέασε τις πωλήσεις του Assassin's Creed Syndicate

Το Assassin's Creed Syndicate έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες, με το αντίστοιχο review να έχει ήδη δημοσιευθεί στο Unboxholics.com. Η Ubisoft μίλησε τόσο για την θετική απήχηση που άφησε ο τίτλος της αλλά και για την επιρροή που είχε το Assassin's Creed Unity στις πωλήσεις του Syndicate, ενώ σχολίασε ορισμένα σημαντικά σημεία για αυτή σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του CEO της Ubisoft, Yves Guillemot.

  • Το Assassin’s Creed Syndicate δεν έχει multiplayer και το μεγαλύτερο μέρος των παικτών είναι πολύ χαρούμενο για αυτό, με τους περισσότερους να ισχυρίζονται πως προκαλούσε προβλήματα στο παιχνίδι. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως το multiplayer δεν ήταν καλό, αλλά αυτό που καταλάβαμε είναι πως αυτό που λατρεύουν περισσότεροι οι παίκτες στο Assassin's Creed και το Far Cry είναι το single-player.
  • Οι βαθμολογίες του παιχνιδιού ήταν αρκετά υψηλές. Υπήρχαν κάποιες μέτριες αλλά τα μεγάλα μέσα του έδωσαν πολύ καλές βαθμολογίες. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή και είναι καλό για το παιχνίδι είναι πως περνάει από στόμα σε στόμα το γεγονός πως πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν.
  • Δουλεύουμε με τις καλύτερες ομάδες μας και αυτό μας βοηθάει να κυκλοφορήσουμε Assassin's Creed τίτλους συχνά.
  • Η Ubisoft είχε μία συνετή προσέγγιση με το Assassin's Creed φέτος, καθώς είχαμε έναν τίτλο και όχι δύο, και η κυκλοφορία του ήταν μόνο για τις καινούργιες πλατφόρμες.
  • Ξεκάθαρα, την πρώτη εβδομάδα είχαμε ένα μεγάλο πλήγμα από αυτό που έγινε με το Assassin's Creed Unity. Φαίνεται πως βιώσαμε την ίδια καμπύλη πωλήσεων με το Black Flag. Σε σχέση με το Unity, το Syndicate είχε χαμηλότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει χάρη στην θετική απήχηση που είχε από στόμα σε στόμα.