Έρχεται νέο μεγάλο update για το GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα
20 Ιουνίου 2024 23:45
Έρχεται νέο μεγάλο update για το GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rockstar Games ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο μεγάλο update για το GTA Online, το οποίο θα καταφθάσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 25 Ιουνίου. Η εταιρία ονομάζει την ενημέρωση GTA Online: Bottom Dollar Bounties και μαζί του θα φέρει την Maude Eccles, η οποία κάνει come back από το GTA V.

Και εκτός από εκείνη που εμφανίζεται ουσιαστικά για πρώτη φορά, θα γνωρίσετε και την jenette, την κόρη της η οποία έχει να σας δώσει διάφορες νέες αποστολές. Επίσης, το update θα προσθέσει bounties από την Maude και το Bottom Dollar Bail Enforcement.

Παράλληλα, η ενημέρωση θα περιλαμβάνει και την επιστροφή του Vincent Effenburger, με καινούργιες επίσης αποστολές, νέα οχήματα και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Παρόλο που η Rockstar Games δεν έχει μοιραστεί ακόμα πολλές πληροφορίες για το update, δήλωσε στο επίσημο blog της ότι πρόκειται για ένα πακέτο που θα προσφέρει μπόλικη δράση στους παίκτες.

Τέλος, θα βρείτε και νέους αγώνες Drift και Drag μέσα από το Rockstar Creator, πλήθος νέων οχημάτων και πολλά ακόμη αντικείμενα, σε αυτό το καλοκαιρινό και μεγάλο update.

Το GTA Online: Bottom Dollar Bounties θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Ιουνίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο update μέσα από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.