Τεράστια προσφορά για την πλήρη έκδοση του Grand Theft Auto IV

Στο Steam
17 Μαΐου 2024 12:32
Τεράστια προσφορά για την πλήρη έκδοση του Grand Theft Auto IV

Οι προσφορές στο Steam συνεχίζονται και την τιμητική της έχει η Rockstar Games με διάφορα Grand Theft Auto παιχνίδια. Εκτός από το GTA V που βρίσκεται σε έκπτωση, η εταιρία έβαλε σε προσφορά και την πλήρη έκδοση ενός λατρεμένου κεφαλαίου, του Grand Theft Auto IV.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για το Grand Theft Auto IV: The Complete Edition πακέτο με αρχική τιμή στα 19.99 ευρώ, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα θα μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 5.99 ευρώ. Το GTA IV κυκλοφόρησε αρχικά το 2008 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα το θρυλικό αυτό franchise.

Για πολλούς θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο σοβαρά παιχνίδια της σειράς, οπότε αν δεν είχατε ασχοληθεί μαζί του μέχρι πρότινος, τώρα είναι η ευκαιρία. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει και το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, τα The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Grand Theft Auto IV: The Complete Edition στο Steam πατώντας εδώ.

Η προσφορά του Grand Theft Auto IV θα βρίσκεται μέχρι και τις 27 Μαΐου στο Steam. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.