Αδιανόητο αυτό που κάνει το GTA 5 με τις πωλήσεις του – Ξεπέρασε ένα ακόμη ορόσημο

Συνεχίζει να πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί ο τίτλος της Rockstar Games
17 Μαΐου 2024 08:34
Αδιανόητο αυτό που κάνει το GTA 5 με τις πωλήσεις του – Ξεπέρασε ένα ακόμη ορόσημο

Η Take-Two ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα και για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στο Grand Theft Auto 5, το οποίο όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία αποκάλυψε ότι ο επιτυχημένος τίτλος της Rockstar Games έχει πουλήσει πλέον περίπου τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα από το 2013 μέχρι σήμερα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το GTA 5 έγινε διαθέσιμο αρχικά πριν από 11 χρόνια στα PlayStation 3 και Xbox 360, αργότερα κυκλοφόρησε στο PC, καθώς και στα PS4 και Xbox One. Επίσης πριν λίγα χρόνια έγινε διαθέσιμη και μία ειδική έκδοση για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε ακριβώς τις συνολικές πωλήσεις του μέχρι σήμερα, παρά μόνο ότι έχει φτάσει σχεδόν τα 200 εκατ. Τον Μάρτιο του 2023 είχαμε μάθει ότι είχε ξεπεράσει τα 180 εκατομμύρια σε πωλήσεις, ενώ τον Φεβρουάριο ότι πλησιάζει τα 200 εκατ. αφού έσπασε το ορόσημο των 195 εκατομμυρίων.

Έτσι, φαίνεται ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πούλησε σχεδόν ακόμη 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Νέο ορόσημο πωλήσεων για το GTA 5 – Πλησιάζει τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Η Rockstar Games έχει αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη το Grand Theft Auto VI, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025 για τα Xbox Series X|S και PlayStation 5.