Black Myth: Wukong – Χωρίς δισκάκι οι Deluxe και Collector's εκδόσεις, ενώ καθυστερεί στο Xbox

Τα pre-orders άνοιξαν
08 Ιουνίου 2024 14:59
Black Myth: Wukong – Χωρίς δισκάκι οι Deluxe και Collector's εκδόσεις, ενώ καθυστερεί στο Xbox

Εχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024, η Game Science έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer από το πολυπόθητο Black Myth: Wukong. Το βίντεο ήταν αρκετά μικρό σε διάρκεια, ενώ παράλληλα αποκάλυπτε ότι τα pre-orders έχουν πλέον ανοίξει.

Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν και φυσικές εκδόσεις για το παιχνίδι που θα καταφθάσουν στις 20 Αύγουστου, αλλά λίγο αργότερα έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες που δεν άρεσαν σε πολλούς χρήστες. Όπως αναφέρει η εταιρία στο επίσημο site της, ούτε η physical Deluxe Edition, αλλά ούτε και η Collector's Edition,  θα περιλαμβάνουν δισκάκι μέσα στο κουτί.

Στις “ερωτοαπαντήσεις” στο site της, η ομάδα ανάπτυξης εξήγησε ότι λόγω αρκετών περιορισμών, τελικά οι φυσικές εκδόσεις του παιχνιδιού δε θα περιέχουν δισκάκι. Έτσι, όσοι προμηθευτούν κάποια από τις παραπάνω δύο εκδόσεις θα δουν το Steelbook άδειο, πέρα από έναν κωδικό. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι ψηφιακές εκδόσεις θα είναι δύο, η Standard και η Deluxe.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Game Science κυκλοφορεί ένα παιχνίδι για κονσόλες παγκοσμίως και επί του παρόντος αντιμετωπίζουμε περιορισμούς στους πόρους μας που απαιτούνται για την εισαγωγή, την εξαγωγή, τη μεταφορά, τη διανομή και τις πωλήσεις των φυσικών δίσκων.

Αυτοί οι παράγοντες μάς έχουν δυσκολέψει στο να πουλήσουμε τους φυσικούς δίσκους ταυτόχρονα με την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ο Publisher μας εργάζεται ενεργά για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και διερευνά διάφορες επιλογές για να προσφέρουμε φυσικά δισκάκια.

Στην ίδια σελίδα, η ομάδα αναφέρει επίσης ότι πήρε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσει την έκδοση του Black Myth: Wukong για τα Xbox Series X|S. Πιο συγκεκριμένα, η Game Science δήλωσε:

Όλοι οι χρήστες των PC και PlayStation 5 θα μπορούν να απολαύσουν το πλήρες παιχνίδι από τις 20 Αυγούστου του 2024. Αυτή τη στιγμή κάνουμε optimize την έκδοση των Xbox Series X και Xbox Series S, έτσι ώστε να πληροί τα πρότυπα που έχουμε θέσει για την ποιότητά μας. Επομένως δε θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις άλλες πλατφόρμες. Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση και στοχεύουμε να ελαχιστοποιήσουμε την αναμονή για όλους όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι στο Xbox. Θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας μόλις πληροί τα ποιοτικά μας πρότυπα.

Η physical Deluxe Edition περιλαμβάνει:

  • Black Myth: Wukong Steam Digital Deluxe Edition Activation Code
  • Steel Case
  • Chaos at the Peach Banquet (Color Print on Silk Scroll)
  • Warranty Certificate
  • Thunder Ring
  • Stamps and Postcard
  • Wind Chime (Necklace)
  • Gold Sun Crow (Pin)
  • The Constricting Headband (1:1 Scale, Bronze)

Η physical Collector’s Edition περιλαμβάνει:

  • Όλα τα παραπάνω και: 40cm 'Confront Destiny' Protagonist Figurine και Teaching of the Heart Sutra (Color Print on Silk Scroll).

Ακολουθούν εικόνες με όσα καλούδια θα περιέχουν οι φυσικές Deluxe και Collector’s Editions του τίτλου:

Το Black Myth: Wukong θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου για PC και PlayStation 5. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο trailer πατώντας εδώ. Τέλος, η εταιρία άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, μόλις λύσει τα προβλήματά της, τότε ίσως οι φυσικές εκδόσεις περιέχουν κανονικά το δίσκο.