Επικό δείχνει για άλλη μια φορά το Black Myth: Wukong στο νέο trailer του

Δείτε νέα gameplay πλάνα
22 Αυγούστου 2023 21:41
Επικό δείχνει για άλλη μια φορά το Black Myth: Wukong στο νέο trailer του

Το Black Myth: Wukong έδωσε το παρών στην Gamescom 2023 και πιο συγκεκριμένα στο Opening Night Live με την ομάδα ανάπτυξης να παρουσιάζει ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το πόνημά της.

Το trailer ξεκίνησε με έναν ακέφαλο μουσικό να παίζει μία μελωδία από το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές, από δάσος, πάγους μέχρι και σε μία ερημική περιοχή, όπου εκεί τον περίμενε μια…έκπληξη. Εκεί βρισκόταν ένας τίγρης που έπινε αίμα και φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα πολλά bosses του παιχνιδιού.

Επίσης, το νέο βίντεο δείχνει πολλά και εντυπωσιακά boss fights, αλλά και εχθρούς, καθώς και πολλές από τις κινήσεις του πρωταγωνιστή με διαφορετικά combos και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Black Myth: Wukong, πρόκειται για ένα souls-like παιχνίδι που βασίζεται στο κλασικό κινεζικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα Journey to the West. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το έλεγχο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Monkey King, Sun Wukong, και αναφέρεται στο παιχνίδι ως ο " Destined One". Πέρα από το melee σύστημα μάχης που έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια της κατηγορίας, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν και σε άλλα πλάσματα, όπως για παράδειγμα σε ένα έντομο για να ταξιδέψουν στα περιβάλλοντα ή σε ένα γιγαντιαίο τέρας.

Το Black Myth: Wukong είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020 με ένα εντυπωσιακό 13 λεπτών gameplay βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές εντός ωρών. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

H Game Science, η οποία είναι η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, δεν έδωσε κάποια νέα πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αποκάλυψε ότι θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα παρακάτω.