Το Black Myth: WuKong εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με το gameplay και τα γραφικά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις “μοντέρνες κονσόλες και το PC”
20 Αυγούστου 2022 12:40
Το Black Myth: WuKong εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με το gameplay και τα γραφικά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε κάποια πλάνα από το Black Myth: WuKong, το νέο action RPG παιχνίδι της Game Science και τώρα, όχι μόνο έδωσε ένα χορταστικό gameplay βίντεο μεγάλης διάρκειας, αλλά δύο διαφορετικά βίντεο για να πάρετε μία καλύτερη γεύση.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Nvidia, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay βίντεο που διαρκεί οκτώ λεπτά και μας παρουσιάζει όλα τα καλά χαρακτηριστικά της PC έκδοσης, όπως τα ray tracing και DLSS. Εκτός από αυτό, όμως, στο επίσημο κανάλι του τίτλου στο YouTube δημοσίευσε ένα εξάλεπτο βίντεο, στο οποίο παίρνουμε μια μικρή γεύση από τα cutscenes.

Tο εν λόγω project βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των “Ming”. Από τα πρώτα κιόλας πλάνα που είχαν δημοσιευθεί, το παιχνίδι είχε γίνει πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Το στούντιο ανάπτυξης του παιχνιδιού αποτελείται από πρώην developers της Tencent που μέχρι πρότινος δούλευαν στη δημιουργία free-to-play παιχνιδιών. Σύμφωνα με παλιές δηλώσεις του αναλυτή, Daniel Ahmad, το στούντιο αποφάσισε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός “premium” τίτλου, κάτι που σημαίνει full-budget και μεγάλης διάρκειας παιχνίδι.

Το Black Myth: WuKong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας. Δείτε τα ολοκαίνουργια πλάνα του Black Myth: WuKong μέσα από τον player που ακολουθεί.