Το Black Myth Wukong έχει επιτέλους ημερομηνία και εντυπωσιακά νέα gameplay πλάνα

Η Game Science έδειξε και πάλι το πόνημά της
08 Δεκεμβρίου 2023 05:00
Το Black Myth Wukong έχει επιτέλους ημερομηνία και εντυπωσιακά νέα gameplay πλάνα

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, η ομάδα ανάπτυξης, Game Science, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το πολυπόθητο Black Myth Wukong.

Παράλληλα, η εταιρία έδωσε επιτέλους και την ημερομηνία κυκλοφορίας και το παιχνίδι θα πρέπει να το περιμένετε στις 20 Αυγούστου του 2024, για τα Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης στην περιγραφή του βίντεο, το trailer που θα βρείτε εντός του άρθρου έχει καταγραφεί από ένα PC και περιλαμβάνει τόσο in-game gameplay πλάνα, αλλά και cinematics, θέλοντας έτσι να δείξει ότι όντως, ο τίτλος θα έχει τόσο εντυπωσιακά γραφικά. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι εκτός από 4K και διάφορες τεχνολογίες όπως το HDR, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και Dolby Atmos.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Black Myth: Wukong, πρόκειται για ένα souls-like παιχνίδι που βασίζεται στο κλασικό κινεζικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα Journey to the West. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το έλεγχο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Monkey King, Sun Wukong, και αναφέρεται στο παιχνίδι ως ο " Destined One". Πέρα από το melee σύστημα μάχης που έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια της κατηγορίας, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν και σε άλλα πλάσματα, όπως για παράδειγμα σε ένα έντομο για να ταξιδέψουν στα περιβάλλοντα ή σε ένα γιγαντιαίο τέρας.

Το Black Myth: Wukong είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020 με ένα εντυπωσιακό 13 λεπτών gameplay βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές εντός ωρών. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Το Black Myth Wukong θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 20 Αυγούστου του 2024. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.