Το souls-like Black Myth: Wukong δείχνει επικό στο νέο του κινηματογραφικό trailer! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το Summer Game Fest
08 Ιουνίου 2024 00:33
Το souls-like Black Myth: Wukong δείχνει επικό στο νέο του κινηματογραφικό trailer! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Game Science δανείστηκε για άλλη μια φορά λίγο χρόνο από ένα σόου του Geoff Keighley για τον επερχόμενο, άκρως αναμενόμενο τίτλο της, το Black Myth: Wukong.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024 είδαμε ένα κινηματογραφικό CG trailer που προετοιμάζει το έδαφος για την επική περιπέτεια που θα βιώσουν οι παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως το trailer συνόδευσε την έναρξη των προ-παραγγελιών που πλέον έχουν ξεκινήσει και επίσημα σε όλες τις πλατφόρμες.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Black Myth: Wukong είναι ένα action RPG με ρίζες στην κινεζική μυθολογία. Ειδικότερα, η ιστορία του βασίζεται στο ‘Journey to the West’, ένα από τα τέσσερα μεγάλα κλασικά μυθιστορήματα της κινεζικής λογοτεχνίας. Στο Black Myth οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Sun Wukong. Πρόκειται για τον ‘Destined One’ που θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις, για να αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται κάτω από το πέπλο ενός ένδοξου θρύλου από το παρελθόν.

Πέρα από τα στοιχεία που θα περίμενε κανείς σε ένα souls-like παιχνίδι, όπως το lock-on σύστημα μάχης και τα δύσκολα bosses, το Black Myth: Wukong φέρνει και μερικές φρέσκες ιδέες στο είδος, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε ιπτάμενο έντομο ή σε γιγαντιαίο τέρας. Μάλιστα, όλο το moveset του χαρακτήρα θα αλλάζει ολοκληρωτικά ανάλογα με το stance που θα επιλέγουν οι παίκτες να διατηρούν.

Το Black Myth: Wukong αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5 και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 20 Αυγούστου. Στα ράφια των καταστημάτων αναμένεται να έρθουν και οι φυσικές Deluxe Edition και Collector's Edition. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση των Xbox Series X και Xbox Series S μόλις έλαβε καθυστέρηση και αναμένεται πλέον κάποια στιγμή αργότερα στο μέλλον, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πότε.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer: