Το souls-like Black Myth: Wukong εντυπωσιάζει ξανά στο νέο του trailer!

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του
19 Μαΐου 2024 20:24
Το souls-like Black Myth: Wukong εντυπωσιάζει ξανά στο νέο του trailer!

Απέχουμε μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Black Myth: Wukong και έτσι, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο εντυπωσιακό trailer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το καινούργιο αυτό βίντεο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του WeGame Tonight 2024 event που έλαβε χώρα στην Κίνα, όπου και εδρεύει το στούντιο Game Science. Η διάρκειά του είναι περίπου δύο λεπτά, με τις μάχες να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, βλέπουμε διάφορες αναμετρήσεις με bosses, μερικά από τα οποία έχουν εμφανιστεί και σε παλιότερα trailers.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Black Myth: Wukong είναι ένα action RPG με ρίζες στην κινεζική μυθολογία. Ειδικότερα, η ιστορία του βασίζεται στο ‘Journey to the West’, ένα από τα τέσσερα μεγάλα κλασικά μυθιστορήματα της κινεζικής λογοτεχνίας. Στο Black Myth οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Sun Wukong. Πρόκειται για τον ‘Destined One’ που θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις, για να αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται κάτω από το πέπλο ενός ένδοξου θρύλου από το παρελθόν.

Πέρα από τα στοιχεία που θα περίμενε κανείς σε ένα souls-like παιχνίδι, όπως το lock-on σύστημα μάχης και τα δύσκολα bosses, το Black Myth: Wukong φέρνει και μερικές φρέσκες ιδέες στο είδος, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε ιπτάμενο έντομο ή σε γιγαντιαίο τέρας. Μάλιστα, όλο το moveset του χαρακτήρα θα αλλάζει ολοκληρωτικά ανάλογα με το stance που θα επιλέγουν οι παίκτες να διατηρούν.

Το Black Myth: Wukong αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 20 Αυγούστου. Ακολουθεί το εν λόγω trailer: