Το Black Myth: Wukong θα έχει πάνω από 160 εχθρούς και 80 bosses!

Νέες πληροφορίες για τον πολυπόθητο τίτλο
24 Μαΐου 2024 15:00
Το Black Myth: Wukong θα έχει πάνω από 160 εχθρούς και 80 bosses!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το επερχόμενο Black Myth: Wukong. Ο πολυπόθητος τίτλος που βλέπουμε να εντυπωσιάζει εδώ και χρόνια, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει.

Και αν είστε fans των πολλών διαφορετικών εχθρών, αλλά και των boss fights, τότε να σας πούμε ότι πληροφορίες του γνωστού leaker, Lunatic Ignus, λένε ότι το παιχνίδι της Game Science θα είναι εμπλουτισμένο και σε αυτόν τον τομέα. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο εν λόγω leaker, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 160 εχθρούς, καθώς και 80 bosses! Ναι, καλά διαβάσατε.

Αυτό μας λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα, το παιχνίδι θα είναι αρκετά μεγάλο και σε διάρκεια. Συνεχίζοντας με τις διαρροές, ακούγεται ότι το New Game Plus στο Black Myth: Wukong θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα, έτσι ώστε όσοι θέλουν να απολαμβάνουν ξανά και ξανά την περιπέτεια που έχει ετοιμάσει η Game Science (ομάδα ανάπτυξης).

Επιπροσθέτως, ο τίτλος θα περιέχει πολλαπλά τέλη, θα είναι ελαφρώς ευκολότερος σε σχέση με τα παιχνίδια της FromSoftware και θα έχει μεγάλο replayability.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Black Myth: Wukong είναι ένα action RPG με ρίζες στην κινεζική μυθολογία. Η ιστορία του βασίζεται στο ‘Journey to the West’, ένα από τα τέσσερα μεγάλα κλασικά μυθιστορήματα της κινεζικής λογοτεχνίας.

Στο παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Sun Wukong και πρόκειται για τον ‘Destined One’ που θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις, για να αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται κάτω από το πέπλο ενός ένδοξου θρύλου από το παρελθόν.

Μιας και μιλάμε για ένα souls-like παιχνίδι στη ραχοκοκαλιά του, θα βρείτε ένα lock-on σύστημα μάχης και δύσκολους εχθρούς και bosses, ενώ θα φέρει και διάφορες νέες ιδέες για το συγκεκριμένο είδος. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας θα μπορεί να μεταμορφώνεται σε ιπτάμενο έντομο ή γιγαντιαίο τέρας. Μάλιστα, όλο το moveset του πρωταγωνιστή θα αλλάζει ολοκληρωτικά ανάλογα με το stance που θα επιλέξετε.

Το Black Myth: Wukong αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 20 Αυγούστου.