Silent Hill 2: Οι αρχικοί δημιουργοί ήθελαν περισσότερες αλλαγές στο επερχόμενο remake

Τα τελευταία νέα σχετικά με το remake της Konami
07 Ιουνίου 2024 12:39
Silent Hill 2: Οι αρχικοί δημιουργοί ήθελαν περισσότερες αλλαγές στο επερχόμενο remake

Αρχικοί δημιουργοί του θρυλικού Silent Hill 2 ήθελαν να γίνουν περισσότερες αλλαγές στο επερχόμενο remake που ετοιμάζει η Bloober Team.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα ο παραγωγός του remake, Motoi Okamoto, ο οποίος έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Famitsu, όπου εκεί αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο παραγωγός είπε δυο λόγια για την ανάπτυξη του remake και σημείωσε ότι ορισμένοι developers, από το πρωτότυπο παιχνίδι, ζήτησαν από την Bloober Team να κάνει περισσότερες αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά το στούντιο αμφισβήτησε ορισμένα από τα αιτήματά τους.

Όπως μαθαίνουμε από το VGC, όταν ο παραγωγός ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να εξισορροπήσει η ομάδα τα νέα στοιχεία με το πρωτότυπο υλικό εκείνος απάντησε «ναι, σωστά».

Αλλά στην πραγματικότητα… Οι Ιάπωνες developers, συμπεριλαμβανομένου του Masahiro Ito, ο οποίος εργάστηκε και στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, αλλά και ο Akira Yamaoka, ο sound designer, έλεγαν συχνά στην Bloober Team “θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι”, με την ομάδα να απαντάει σε πολλά “όχι, εμείς δε θέλουμε να αλλάξει αυτό”.

Αρκετές φορές οι απόψεις διίστανται, αλλά στο τέλος νομίζω ότι καταφέραμε να το κάνουμε σωστά. Νομίζω ότι είδατε και στο τελευταίο trailer ότι ενώ έχει αναγεννηθεί σε ένα πιο μοντέρνο στιλ, έχουμε διατηρήσει τα καλά χαρακτηριστικά της αρχικής έκδοσης.

Οι δημιουργοί παιχνιδιών δε θέλουν να κάνουν το ίδιο πράγμα που είχαν δημιουργήσει ξανά. Δε θέλουν τους ανθρώπους να παίζουν το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό υπήρχαν πολλά πράγματα που ήθελαν να αλλάξουν στο remake.

Αλλά τελικά, χάρη στις απόψεις της Bloober Team, που είναι μεγάλοι fans του παιχνιδιού, το remake κατέληξε να σέβεται πολύ το αρχικό Silent Hill 2. Αν είχαμε σχηματίσει μια ομάδα ανάπτυξης που θα απαρτιζόταν εξ ολοκλήρου από Ιάπωνες developers, τότε θα μπορούσαμε να είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό Silent Hill 2 remake.

Το Silent Hill 2 απέκτησε νέα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το Silent Hill 2, το ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, αποκλειστικά για το PlayStation 5 (όσον αφορά τις κονσόλες), ενώ έρχεται και στο PC. Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Έχοντας λάβει ένα γράμμα από τη νεκρή σύζυγό του, ο James πηγαίνει εκεί όπου μοιράστηκαν τόσες πολλές αναμνήσεις, με την ελπίδα να τη δει για ακόμη μια φορά. Εκεί, δίπλα στη λίμνη, βρίσκει μια γυναίκα που μοιάζει απόκοσμα με εκείνη…

Το Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PS5 και PC.