Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας Return to Silent Hill με μουσική Akira Yamaoka

Η ιστορία του Silent Hill 2 ζωντανεύει σε live-action για πρώτη φορά
31 Μαΐου 2024 21:59
Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας Return to Silent Hill με μουσική Akira Yamaoka

Η Konami έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της νέας Silent Hill ταινίας με τίτλο "Return to Silent Hill" και φαίνεται να μην του λείπει τίποτα, τόσο στο θέμα της αυθεντικότητας ως προς το αρχικό υλικό όσο και στην εμβληματική μουσική του θρυλικού Akira Yamaoka, με το οποίο είναι ντυμένο. 

Η πρώτη ματιά στο Return To Silent Hill του Christophe Gans, απεικονίζει τον James και τη Mary, τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας που βασίζεται στο λατρεμένο βιντεοπαιχνίδι Silent Hill 2, τους οποίους υποδύονται οι Jeremy Irvine και Hannah Emily Anderson αντίστοιχα, ενώ αποτελεί και κινηματογραφικό reboot του franchise.

Θα μπορέσει να είναι μια τίμια κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργήματος της Team Silent; Αυτό θα φανεί στην πρεμιέρα, την οποία δε μάθαμε ακόμη πότε θα γίνει, ωστόσο η πρώτη ματιά αφήνει την πόρτα της ελπίδας ανοιχτή. Το σενάριο υπογράφει ο Gans, o οποίος είχε αναλάβει την πρώτη Silent Hill ταινία του 2006, μαζί με τους Sandra Vo-Anh και William Josef Schneider.

Δείτε το trailer του Return to Silent Hill: 

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της ταινίας: Όταν λαμβάνει ένα γράμμα από την αγαπημένη του που τον καλεί να επισκεφθεί το Silent Hill, ο James βρίσκει μεταμορφωμένη μια άλλοτε φανταστική πόλη. Ενώ εκείνος αναζητά απεγνωσμένα την Mary θα συναντήσει κάποια τρομακτικά πλάσματα και παράλληλα ξετυλίγεται ένα μυστήριο του τι συνέβη σε αυτή την πόλη που κάποτε γνώριζε. Καθώς βυθίζεται περισσότερο στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει τον οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια.

Την παραγωγή του Return to Silent Hill έχουν αναλάβει οι Davis Films και Hassell Free Productions, αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας η ταινία.