Το Silent Hill 2 απέκτησε νέα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Η Konami έσπασε τη σιωπή της
31 Μαΐου 2024 01:40
Το Silent Hill 2 απέκτησε νέα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Η Konami μόλις παρουσίασε νέα gameplay από το άκρως αναμενόμενο Silent Hill 2 κατά τη διάρκεια του State of Play ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να ανακοινώσει πολλά περισσότερα για το franchise σε λίγη ώρα από τώρα μέσα από το δικό της “Transmission” event.

Το Silent Hill 2, το ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, αποκλειστικά για το PlayStation 5 (όσον αφορά τις κονσόλες, έρχεται και στο PC). Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από τον εφιάλτη που θα βιώσει ο James, καθώς και από αρκετή survival horror δράση.

Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Έχοντας λάβει ένα γράμμα από τη νεκρή σύζυγό του, ο James πηγαίνει εκεί όπου μοιράστηκαν τόσες πολλές αναμνήσεις, με την ελπίδα να τη δει για ακόμη μια φορά. Εκεί, δίπλα στη λίμνη, βρίσκει μια γυναίκα που μοιάζει απόκοσμα με εκείνη…

Εκτός από τα νέα πλάνα που παρουσιάζουν για ακόμη μια φορά το βάναυσο ταξίδι του James όμως, η Konami αποκάλυψε επιτέλους και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι της. Ναι, το Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει φέτος όπως φημολογούνταν και πιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να το πάρετε στα χέρια σας στις 8 Οκτωβρίου.

Το Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PS5 και PC. Παρακολουθήστε το νέο trailer και την παρουσίαση της Konami μέσα από τους players που ακολουθούν!