Πρώτη ανατριχιαστική ματιά στην ταινία του Silent Hill!

Δείτε πως θα δείχνει ο Pyramid Head
16 Μαΐου 2024 22:14
Πρώτη ανατριχιαστική ματιά στην ταινία του Silent Hill!

Το Silent Hill θα επιστρέψει σύντομα στη μεγάλη οθόνη με μία ολοκαίνουργια ταινία που θα έχει την ονομασία Return to Silent Hill. Φυσικά, η ταινία θα αντλεί έμπνευση από το δημοφιλές survival horror gaming franchise της Konami και πλέον έχουμε την πρώτη επίσημη ματιά σε αυτό το project.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Christophe Gans θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, σε ένα σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Sandra Vo-Anh και William Josef Schneider. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του Gans είναι επειδή ήταν ο σκηνοθέτης και της ταινίας Silent Hill του 2006.

Παρόλο που το Return to Silent Hill είναι ουσιαστικά ένα reboot όσον αφορά τα κινηματογραφικά projects της σειράς, η ταινία βασίζεται περισσότερο στο ίσως πιο αγαπητό gaming κεφάλαιο, το Silent Hill 2. Και αυτό φαίνεται άλλωστε από την πρώτη επίσημη εικόνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, αφού παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον εμβληματικό κακό, τον γνωστό-ανατριχιαστικό σε όλους Pyramid Head.

Δείτε την πρώτη επίσημα εικόνα παρακάτω:

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Jeremy Irvine στο ρόλο του James, ενός άντρα που διαλύθηκε ψυχικά όταν χάνει την αγαπημένη του Mary, την οποία εδώ υποδύεται η Hannah Emily Anderson.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας: 

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Όταν λαμβάνει ένα γράμμα από την αγαπημένη του που τον καλεί να επισκεφθεί το Silent Hill, ο James βρίσκει μεταμορφωμένη μια άλλοτε φανταστική πόλη. Ενώ εκείνος αναζητά απεγνωσμένα την Mary θα συναντήσει κάποια τρομακτικά πλάσματα και παράλληλα ξετυλίγεται ένα μυστήριο του τι συνέβη σε αυτή την πόλη που κάποτε γνώριζε. Καθώς βυθίζεται περισσότερο στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει τον οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια.

Την παραγωγή του Return to Silent Hill έχουν αναλάβει οι Davis Films και Hassell Free Productions, αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας η ταινία. Το Return to Silent Hill αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ των Καννών. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: