Silent Hill Transmission: Όλα όσα ανακοίνωσε η Konami στο μεγάλο event

Οι fans έχουν να περιμένουν πολλά
31 Μαΐου 2024 08:37
Silent Hill Transmission: Όλα όσα ανακοίνωσε η Konami στο μεγάλο event

Λίγα λεπτά μετά το State of Play της Sony, η Konami πραγματοποίησε το Silent Hill Transmission, ένα ειδικό event που επικεντρώνεται στο franchise του Silent Hill. Σε αυτό, αποκαλύφθηκε το μέλλον της σειράς, όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά και την επερχόμενη ταινία που αναμένεται να παίξει μελλοντικά στους κινηματογράφους.

Αρχικά, να σας πούμε ότι η Konami δεν έδειξε πολλά από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της σειράς, Silent Hill f, καθώς και ούτε από το Silent Hill: Townfall. Αντ’ αυτού, μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για το remake του Silent Hill 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PC και το PS5 στις 8 Οκτωβρίου.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Silent Hill 2, όπου η Konami αποκάλυψε 13 λεπτά gameplay πλάνων και παρουσίαζε για ακόμη μια φορά το βάναυσο ταξίδι του James Sunderland, ο οποίος περιπλανιόταν στην πόλη. Ωστόσο, υπήρξαν πληροφορίες για τα pre-orders.

Όσοι αγοράσουν την Deluxe Edition του Silent Hill 2 θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι από τις 6 Οκτωβρίου, δηλαδή 48 ώρες πριν, ενώ παράλληλα θα λάβουν ένα ψηφιακό artbook, το soundtrack του Akira Yamaoka, καθώς και κάποια cosmetics για το παιχνίδι. Είδαμε επίσης και ένα developer diary από την ομάδα ανάπτυξης, Bloober Team, αλλά και από το cast του παιχιδιού.

Εκτός από το Silent Hill 2, η Konami έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη εικόνα από το Return to Silent Hill, την ολοκαίνουργια ταινία. Ο Christophe Gans του Silent Hill (2006) βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τους Sandra Vo-Anh και William Josef Schneider.

Παρόλο που το Return to Silent Hill είναι ουσιαστικά ένα reboot όσον αφορά τα κινηματογραφικά projects της σειράς, η ταινία βασίζεται περισσότερο στο ίσως πιο αγαπητό gaming κεφάλαιο, το Silent Hill 2.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Jeremy Irvine στο ρόλο του James, ενός άντρα που διαλύθηκε ψυχικά όταν χάνει την αγαπημένη του Mary, την οποία εδώ υποδύεται η Hannah Emily Anderson.

Δείτε την πρώτη επίσημη ματιά στην ταινία παρακάτω:

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της ταινίας: Όταν λαμβάνει ένα γράμμα από την αγαπημένη του που τον καλεί να επισκεφθεί το Silent Hill, ο James βρίσκει μεταμορφωμένη μια άλλοτε φανταστική πόλη. Ενώ εκείνος αναζητά απεγνωσμένα την Mary θα συναντήσει κάποια τρομακτικά πλάσματα και παράλληλα ξετυλίγεται ένα μυστήριο του τι συνέβη σε αυτή την πόλη που κάποτε γνώριζε. Καθώς βυθίζεται περισσότερο στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει τον οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια.

Την παραγωγή του Return to Silent Hill έχουν αναλάβει οι Davis Films και Hassell Free Productions, αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας η ταινία.

Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο Silent Hill Transmission μέσα από τον player που ακολουθεί.