Αλλάζουν για δεύτερη φορά τα εξώφυλλα των παιχνιδιών του Xbox Series X

Ξεκινώντας μάλλον από το καλοκαίρι
04 Ιουνίου 2024 17:10
Αλλάζουν για δεύτερη φορά τα εξώφυλλα των παιχνιδιών του Xbox Series X

Περιέργως, η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζεται για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της γενιάς των Xbox Series X και Xbox Series S να αλλάξει τα εξώφυλλα των retail Xbox παιχνιδιών.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, όταν το Xbox Series X είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2020, τα εξώφυλλα των παιχνιδιών του ήταν ολόιδια με αυτά του Xbox One. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2021, τα εξώφυλλα των τίτλων των Series κονσολών άλλαξαν ξανά. Ο νέος σχεδιασμός είχε αφαιρέσει την πράσινη οριζόντια λωρίδα και το Xbox λογότυπο από το πάνω μέρος. Αντιθέτως, το Xbox σήμα βρισκόταν διακριτικά στην πάνω αριστερή γωνία και δίπλα του υπάρχει ένα λευκό πλαίσιο με τις πλατφόρμες κυκλοφορίας. Αυτό άφηνε περισσότερο χώρο για το εικαστικό του κάθε παιχνιδιού, ενώ και οι υπόλοιπες πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση είχαν αφαιρεθεί.

Τώρα, η Microsoft αποφάσισε να αφαιρέσει και το λευκό σχήμα που φιλοξενούσε τα ονόματα των υποστηριζόμενων κονσολών, καθώς και τα σήματα για το Smart Delivery και την υποστήριξη για Series X. Πλέον, στο μπροστά μέρος του εξωφύλλου υπάρχει απλά ένα Xbox λογότυπο στην γωνία, με το όνομα της κάθε υποστηριζόμενης κονσόλας να αναγράφεται με έντονα γράμματα στην απέναντι γωνία, χωρίς κάποιο ειδικό πλαίσιο.

Η αλλαγή παρατηρήθηκε σε μια καταχώρηση για το port του Kena Bridge of Spirits που μόλις ανακοινώθηκε για το Xbox και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες που παρουσιάζουν πως άλλαξαν τα εξώφυλλα των Xbox παιχνιδιών από τις αρχές της γενιάς.