Απίστευτο το ποσό που έδωσε κάποιος για να αγοράσει μία κάρτα του Magic: The Gathering

Μία ακόμα δημοπρασία με εκατομμύρια ευρώ για μία κάρτα
02 Μαΐου 2024 21:06
Απίστευτο το ποσό που έδωσε κάποιος για να αγοράσει μία κάρτα του Magic: The Gathering

Αν γνωρίζετε από το δημοφιλές παιχνίδι καρτών, Magic: The Gathering, υπάρχει περίπτωση να ξέρετε μία από τις σπανιότερες κάρτες του παιχνιδιού, την Black Lotus. Με τα χρόνια, η κάρτα αυτή έχει γίνει δυσεύρετη και είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ακριβότερες κάρτες -σε δημοπρασίες- στην ιστορία των παιχνιδιών καρτών.

Έχουμε δει στο παρελθόν διάφορες δημοπρασίες σχετικά με την Black Lotus, όμως, μία νέα έρχεται τώρα για να ταράξει τα νερά, καθώς μάθαμε ότι ένας συλλέκτης έδωσε εκατομμύρια για να την αποκτήσει.

Η εταιρία Certified Guaranty (CGC) από την Φλόριντα ανακοίνωσε ότι ένας συλλέκτης και κατά πάσα πιθανότητα λάτρης του Magic έδωσε 3 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 2.7 εκατομμύρια ευρώ για να την κάνει δική του. Αυτή η δημοπρασία την καθιστά την πιο ακριβή κάρτα που έχει πουληθεί ποτέ στην ιστορία του Magic: The Gathering.

Για την ιστορία, μία εξαιρετικής ποιότητας Black Lotus είχε πουληθεί πέρυσι για 540.000 δολάρια, ενώ και ο διάσημος τραγουδιστής Post Malone είχε δώσει 800.000 δολάρια για να την κάνει δική του.

Η συγκεκριμένη Black Lotus είχε λάβει “Pristine 10” κάτι που σημαίνει ότι ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη εξωτερικά.