Τύπος προσφέρει $50,000 σε όποιον βρει αυτή την κάρτα του Lord of the Rings

Και την λιώσει…
21 Μαρτίου 2023 17:59
Τύπος προσφέρει $50,000 σε όποιον βρει αυτή την κάρτα του Lord of the Rings

Πριν από λίγες ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση για το μεγάλο crossover μεταξύ του The Lord of the Rings και το Magic: The Gathering. Πρόκειται για μία συνεργασία της εταιρίας Wizards of the Coast που θα φέρει εμβληματικούς χαρακτήρες και τα δαχτυλίδια στο δημοφιλές παιχνίδι καρτών. Ωστόσο, θα κυκλοφορήσει και μία σπάνια κάρτα, την οποία όποιος τη βρει μπορεί να την «λιώσει» για $50,000.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης με την ονομασία “Dan Bockπροσφέρει $50,000 σε όποιον βρει την σπάνια κάρτα “One Ring”, η οποία θα τυπωθεί μόλις μια φορά. Με μία προϋπόθεση: ο τυχερός θα πρέπει να πάει με τον Bock σε ένα ηφαίστειο και να πετάξουν μαζί την κάρτα μέσα σε αυτό μέχρι να λιώσει. Ναι, καλά διαβάσατε.

O Dan Bock δήλωσε τα εξής:

Αν βρεις την σπάνια κάρτα με το One Ring, θα σου δώσω $50,000 για να την πετάξουμε σε ένα ηφαίστειο μαζί.

Για την ιστορία, η επερχόμενη κάρτα του Magic: The Gathering ονομάζεται “001/001 One Ring”, θα τυπωθεί μόνο μία φορά και θα βρίσκεται σε ένα μοναδικό booster pack. Έτσι όποιος την τύχει θα είναι ο μοναδικός στον κόσμο.

Επιπροσθέτως, την κάρτα την κάνει μοναδική ένα ειδικό printed σε black speech του Sauron χρησιμοποιώντας γράμματα από το “Tengwar”. Το “001/001 One Ring” θα βρίσκεται στην αγγλική έκδοση του Magic: The Cathering μέσα στο The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth collector booster pack που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου.