Υπερτυχερός βρήκε την “One Ring” κάρτα του Magic: The Gathering και του προσφέρουν εκατομμύρια

Βρέθηκε το 1:1 One Ring
30 Ιουνίου 2023 19:50
Υπερτυχερός βρήκε την “One Ring” κάρτα του Magic: The Gathering και του προσφέρουν εκατομμύρια

Πρόσφατα σάς είχαμε ενημερώσει για μία πολύ σπάνια κάρτα που θα ερχόταν στο Magic: The Gathering, μέσα από το crossover που έγινε με το The Lord of The Rings. Πρόκειται για μία πολύ σπάνια κάρτα που έχει τυπωθεί μόνο μία φορά και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη διαθεσιμότητα των boosters, ένας τυχερός την έχει στα χέρια του.

Για την ιστορία, η κάρτα του Magic: The Gathering ονομάζεται “001/001 One Ring”, έχει τυπωθεί μόνο μία φορά και βρίσκεται σε ένα μοναδικό booster pack. Επιπροσθέτως, την κάρτα την κάνει μοναδική ένα ειδικό printed σε black speech του Sauron χρησιμοποιώντας γράμματα από το “Tengwar”. Το “001/001 One Ring” βρισκόταν μέσα στο The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth collector booster pack που κυκλοφόρησε μέσα στον Ιούνιο.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Magic στο Twitter, όπου επιβεβαιώθηκε ότι ένας τυχερός κέρδισε την κάρτα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ακούσαμε ότι κάποιος βρήκε το serialized 1:1 The One Ring. Το ταξίδι τελείωσε, αλλά η περιπέτεια του MTGxLOTR συνεχίζεται!

Η εταιρία πιστοποίησης PSA έδωσε βαθμολογία “Mint 9” στην κάρτα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν σε άριστη κατάσταση. Σύμφωνα με το PSA, ο κάτοχος της κάρτας επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

Πολλά καταστήματα, αλλά και fans του Magic προσφέρουν χιλιάδες δολάρια για την κάρτα, ενώ το γνωστό κατάστημα της Νέας Υόρκης, Dave and Adam’s, έχει προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να την αγοράσει. Επίσης υπάρχει και ένα κατάστημα στην Ισπανία που δίνει στον τυχερό 2 εκατομμύρια δολάρια.