Ο Post Malone αγόρασε την One Ring κάρτα του Magic για ιλιγγιώδες ποσό!

Αποκαλύφθηκε και ο πρώτος υπερτυχερός κάτοχος της κάρτας
02 Αυγούστου 2023 17:49
Ο Post Malone αγόρασε την One Ring κάρτα του Magic για ιλιγγιώδες ποσό!

Στις 30 Ιουνίου σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι βρέθηκε ο υπερτυχερός της One Ring κάρτας του Magic: The Gathering, μέσα από το crossover που έγινε με το The Lord of The Rings.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η εταιρία του Magic είχε κλείσει μια μεγάλη συνεργασία με την εταιρία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, για να φέρουν πολλές κάρτες στο δημοφιλές παιχνίδι. Ωστόσο, ανάμεσα στις κάρτες υπήρχε και μία με την ονομασία 001/001, η οποία τυπώθηκε μόνο μια φορά, με αποτέλεσμα όποιος την τύχει, να είναι ο μοναδικός στον κόσμο.

Την κάρτα την βρήκε ένας τυχερός και πλέον μάθαμε την ονομασία του. Πιο συγκεκριμένα, ο Brook Trafton ήταν ο κάτοχος της σπάνιας κάρτας του Magic, και λέμε ήταν γιατί μόλις την πούλησε. Σύμφωνα με το VGC, ο Trafton πούλησε το One Ring στον διάσημο τραγουδιστή, Post Malone για ένα ποσό που για τον μέσο άνθρωπο φαντάζει αστρονομικό, ειδικά όταν πρόκειται για μια συλλεκτική κάρτα. Η κάρτα αυτή είχε εκτιμηθεί σε 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν έδωσε τόσα ή και παραπάνω χρήματα ο Malone για να την αποκτήσει.

Η αγορά της κάρτας έγινε σε δημόσια θέα με βίντεο και φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα ένα από τα πολλά βίντεο έγινε viral στο TikTok και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

@brooktrafton When I found the One Ring, the first person who came to mind was @Post Malone. I have played MTG since I was a kid and obviously it would be amazing to keep this card. But for a guy like me, being able to sell it is life changing. I just really hoped it would go to someone who would appreciate it as much as I do. This is my dream come true, meeting Post Malone and him buying the One Ring card from me is literally a moment straight out of a fairytale. Post Malone @Magic: The Gathering you have changed my life. Things like this don’t happen to people like me, I guess it’s magic. I am forever grateful 🙏 ✨  #postmalone #onering #oneofone #mtg #magic #mint #psa #card #magicthegathering #lordoftherings #trading #tradingcards #theonering #sauron #collector #edition #one #gandalf #tradingcardgame ♬ original sound - Brook Trafton

O Trafton δήλωσε τα εξής:

Όταν βρήκα το One Ring, το πρώτο άτομο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Post Malone.

Για την ιστορία, η κάρτα του Magic: The Gathering ονομάζεται “001/001 One Ring”, έχει τυπωθεί μόνο μία φορά και βρίσκεται σε ένα μοναδικό booster pack. Επιπροσθέτως, την κάρτα την κάνει μοναδική ένα ειδικό printed σε black speech του Sauron χρησιμοποιώντας γράμματα από το “Tengwar”. Το “001/001 One Ring” βρισκόταν μέσα στο The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth collector booster pack που κυκλοφόρησε μέσα στον Ιούνιο.

Πολλά καταστήματα, αλλά και fans του Magic πρόσφεραν αρχικά χιλιάδες δολάρια για την κάρτα, ενώ το γνωστό κατάστημα της Νέας Υόρκης, Dave and Adam’s, είχε προσφέρει 1 εκατομμύριο για να την αγοράσει. Επίσης υπήρχε και ένα κατάστημα στην Ισπανία που έδινε στον κάτοχο της κάρτας 2 εκ. δολάρια.