Stellar Blade: Μάθαμε πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5!

Από αυτήν την Παρασκευή
25 Μαρτίου 2024 17:45
Stellar Blade: Μάθαμε πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5!

Η Sony ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το επόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο του άρθρου, ο λόγος γίνεται για το Stellar Blade, το νέο action-hack ‘n’ slash της κονσόλας που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Shift Up, με την Sony να έχει αναλάβει εδώ τη διανομή.

Η εταιρία αποκάλυψε μέσα από το PlayStation Blog, ότι το demo του Stellar Blade θα γίνει διαθέσιμο για όλους την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Η δοκιμαστική έκδοση περιέχει την εισαγωγή του παιχνιδιού μέχρι και το πρώτο boss fight, ενώ όλη η πρόοδο που θα κάνετε θα μεταφερθεί κανονικά στο κανονικό παιχνίδι όταν το αγοράσετε.

Μόλις νικήσετε το πρώτο boss, το παιχνίδι θα σας βάλει να εξερευνήσετε κάποια κομμάτια ενός πλανήτη ονόματι Eidos 7, μία πόλη που έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την Naytiba, την βασική villain. Έτσι, η Sony υπόσχεται ότι θα πάρετε μια πολύ καλή γεύση από το παιχνίδι προτού προβείτε τελικά σε αγορά.

Stellar Blade: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό hack ‘n’ slash αποκλειστικό του PS5!

Το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 26 Απριλίου.