Chrono Odyssey: Εντυπωσιακό δείχνει το κορεάτικο MMO RPG στα νέα gameplay πλάνα του! (BINTEO)

Θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC
20 Μαρτίου 2024 20:18
Chrono Odyssey: Εντυπωσιακό δείχνει το κορεάτικο MMO RPG στα νέα gameplay πλάνα του! (BINTEO)

Η Kakao Games θα κάνει τη διανομή ενός ολοκαίνουργιου open world MMO RPG που έρχεται από ένα Νοτιοκορεάτικο στούντιο με το όνομα NPIXEL. Η εν λόγω ομάδα ανάπτυξης συνεργάζεται με το Chrono Studio και θα φέρουν στο μέλλον το Chrono Odyssey, ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, για τις κονσόλες και το PC.

Η ομάδα αναφέρει ότι ο τίτλος θα προσφέρει μια AAA online εμπειρία πολλών παικτών τόσο στο PC, όσο και στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Τοποθετημένο σε έναν απέραντο και καθηλωτικό κόσμο φαντασίας, το Chrono Odyssey προσφέρει στους παίκτες ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, γεμάτο με επικές αναζητήσεις, δυναμική μάχη και περίπλοκη αφήγηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το Chrono Odyssey βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5 και θα προσφέρει ισχυρή προσαρμογή χαρακτήρων, εκπληκτικό σύστημα μάχης και βάζει στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα μπορεί να κρατήσει τους παίκτες για πολλά χρόνια.

Δείτε μερικές εικόνες:

Το Chrono Odyssey δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Sony αναφέρει στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, ότι περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα.