Ο Ian McShane του John Wick σάς παρουσιάζει το…Dragon’s Dogma 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο overview gameplay trailer
15 Μαρτίου 2024 15:47
Ο Ian McShane του John Wick σάς παρουσιάζει το…Dragon’s Dogma 2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το επόμενο μεγάλο RPG παιχνίδι από την Capcom, το οποίο περίμεναν οι fans πάνω από 10 χρόνια για να παίξουν. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Dragon’s Dogma 2, το sequel του παιχνιδιού του 2012, το οποίο επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο.

Η Capcom συνεχίζει να προωθεί τον επόμενο μεγάλο τίτλο της και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε τώρα ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί θα λέγαμε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ian McShane. Ο Ian McShane, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τα John Wick με τον Keanu Reeves, αλλά και από αμέτρητες άλλες ταινίες, είναι ο αφηγητής στο νέο trailer του Dragon’s Dogma 2.

Το νέο βίντεο χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, με τον McShane να σάς παρουσιάζει από τον κόσμο, τον θρυλικό δράκο, τους χαρακτήρες, το gameplay και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού βυθιστείτε στον κόσμο του.

Dragon’s Dogma 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επόμενο μεγάλο RPG παιχνίδι της Capcom

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας, στο απόλυτο sequel όπως λέει η Capcom.

Το Dragon's Dogma 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το νέο gameplay trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.