Τεράστιες εκπτώσεις στο Steam με GTA, Baldur’s Gate 3, Hogwarts Legacy και πολλά άλλα!

Ξεκίνησαν τα Spring Sales
15 Μαρτίου 2024 09:20
Τεράστιες εκπτώσεις στο Steam με GTA, Baldur’s Gate 3, Hogwarts Legacy και πολλά άλλα!

Η Valve ξεκίνησε τις ολοκαίνουργιες προσφορές του Steam! Πιο συγκεκριμένα, τα Spring Sales είναι γεγονός, με την πλατφόρμα να καλωσορίζει την άνοιξη με χιλιάδες παιχνίδια σε μειωμένη τιμή.

Έτσι, αν σκεφτόσασταν να αγοράσετε κάποιο παιχνίδι για τον υπολογιστή σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, καθώς θα βρείτε σχεδόν όλα τα τελευταία -viral- παιχνίδια σε έκπτωση. Αναλυτικότερα, θα βρείτε το Baldur’s Gate 3 στα 53.99 ευρώ, το Lethal Company στα 7.80 ευρώ, το Lies of P στα 44.99 ευρώ, το Star Wars Jedi: Survivor στα 31.49 ευρώ, το Grand Theft Auto V στα 14.98 ευρώ, αλλά και το Payday 3 στα 25.99 ευρώ.

Επίσης, θα βρείτε προσφορά στο Palworld στα 26.09 ευρώ, στο Hogwarts Legacy στα 29.99 ευρώ, στο EA Sports FC 24 στα 13.99 ευρώ, στο Final Fantasy VII Remake Intergrade στα 39.99 ευρώ και στο Red Dead Redemption II στα 19.79 ευρώ.

Βρείτε όλες τις προσφορές του Steam πατώντας εδώ.

Τα παραπάνω είναι μόλις μερικά παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση στην πλατφόρμα της Valve, αφού θα βρείτε ακόμη περισσότερα με ειδικές κατηγορίες για Story-rich παιχνίδια, αλλά και με ολόκληρα franchises όπως είναι τα Halo, τα Resident Evil και πολλά ακόμη.

Οι προσφορές του Steam ξεκίνησαν, λοιπόν και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: