Rise of the Ronin: Πλησιάζει η αποκλειστικότητα του PS5 και το νέο trailer θα σας βάλει στο κλίμα!

Μια ματιά στην ιστορία του τίτλου
13 Μαρτίου 2024 15:49
Rise of the Ronin: Πλησιάζει η αποκλειστικότητα του PS5 και το νέο trailer θα σας βάλει στο κλίμα!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Rise of the Ronin, το οποίο αναμένεται να ανέβει στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων την επόμενη εβδομάδα. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Team Ninja σε συνεργασία φυσικά με το PlayStation που είναι ο publisher, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του.

Οι δημιουργοί των Ninja Gaiden και Nioh ετοιμάζουν αυτή τη φορά μια ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων Αλλαγών». 

Ειδικότερα, θα μεταφερθούμε στο τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu, στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνες της και θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών.

Όπως τονίζει και η επίσημη περιγραφή του τίτλου: "μέσα στο χάος του πολέμου, των ασθενειών και της πολιτικής αναταραχής, ένας ανώνυμος πολεμιστής θα χαράξει το δικό του δρόμο, κρατώντας στα χέρια του την ίδια τη μοίρα της Ιαπωνίας".

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Rise of the Ronin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου αποκλειστικά για τις PlayStation 5 κονσόλες.

 

Tags: