Dragon’s Dogma 2: Πάρτε μια καλύτερη γεύση από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom!

Κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου ο τίτλος
08 Μαρτίου 2024 09:35
Dragon’s Dogma 2: Πάρτε μια καλύτερη γεύση από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom!

Η Capcom δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το επόμενο μεγάλο RPG παιχνίδι της που έρχεται μέσα στον Μάρτιο με την ονομασία Dragon’s Dogma 2. Το sequel υπόσχεται να κρατήσει τη βασική δομή που αγάπησαν οι παίκτες στο πρώτο παιχνίδι, να την εξελίξει και να φέρει νέους τρόπους που θα μπορούν να προσεγγίσουν μία μάχη.

Αναλυτικότερα, το βίντεο διαρκεί περίπου 5 λεπτά, στο οποίο οι δημιουργοί Hideaki Itsuno και Yoshiaki Hirabayashi μιλούν για το πόνημά τους, ενώ παράλληλα δίνουν κάποιες συμβουλές στους παίκτες. Το Dragon’s Dogma 2 θα έχει έναν τεράστιο χάρτη για να ανακαλύψουν οι gamers, τεράστια κολοσσιαία bosses, χαρακτήρες που εμπλουτίζουν την ιστορία, vendors που πουλάνε εξοπλισμό και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Επιπροσθέτως, η Capcom μόλις κυκλοφόρησε το “Character Creator & Storage” εργαλείο για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν από τώρα τον χαρακτήρα που θέλουν -και το main pawn τους-, το οποίο θα μπορούν να μεταφέρουν στο βασικό παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Dragon’s Dogma 2: Ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι το παιχνίδι θα τρέχει στα 30FPS και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Dragon’s Dogma 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, για το PS5, καθώς και για τα Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα του τίτλου μέσα από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.