Στα 30FPS το Dragon’s Dogma 2 στα PS5 και Xbox Series X

Δε θα υπάρχουν επιλογές γραφικών
06 Μαρτίου 2024 17:26
Στα 30FPS το Dragon’s Dogma 2 στα PS5 και Xbox Series X

Το Dragon’s Dogma 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, για το PS5, καθώς και για τα Xbox Series X|S. Μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία λοιπόν, ο director Hideaki Itsuno μοιράστηκε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με τον τεχνικό τομέα του τίτλου, μιλώντας στο Game Informer.

Οι εκδόσεις του Dragon’s Dogma 2 για τα PS5 και Xbox Series X|S δε θα έχουν επιλογές γραφικών. Σε αντίθεση με τους περισσότερους τίτλους που κυκλοφορούν, οι παίκτες δε θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ Performance ή Quality. Αντιθέτως, το παιχνίδι τρέχει με ξεκλείδωτο framerate, το οποίο κυμαίνεται κοντά στα 30FPS.

Αναλυτικότερα, ο Itsuno τόνισε:

"Το παιχνίδι έχει ξεκλείδωτο framerate. Στόχος μας είναι να έχουμε περίπου 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή και περισσότερα. Αυτό ισχύει και για τις κονσόλες.

Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε, αλλά δεν υπάρχουν σύνολα επιλογών που μπορείτε να αλλάξετε ταυτόχρονα. [Ο Itsuno αναφερόταν πιθανότατα στα Performance/Quality modes.] Αλλά ναι, ο ρυθμός καρέ θα είναι ξεκλείδωτος σε όλες τις κονσόλες".

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια πληροφορία είχε επιβεβαιώσει ο Itsuno και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X. Το σχετικό post ακολουθεί παρακάτω.