Το Xbox Game Pass θα χάσει ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι μέσα στο Μάρτιο

Τελευταία ευκαιρία να το απολαύσετε
03 Μαρτίου 2024 22:10
Το Xbox Game Pass θα χάσει ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι μέσα στο Μάρτιο

Για την ώρα η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποια νέα παιχνίδια θα φέρει στο Xbox Game Pass το πρώτο κύμα προσθηκών του Μαρτίου. Παρόλα αυτά, πλέον γνωρίζουμε ποια είναι τα πρώτα που θα αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, η 'Leaving Soon' ενότητα της συνδρομητικής υπηρεσίας μόλις ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τρεις τίτλους που δυστυχώς τα μέλη θα έχουν ακόμη μόνο δύο εβδομάδες ακόμη στη διάθεσή τους για να απολαύσουν, δηλαδή μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από τον κατάλογο του Xbox Game Pass θα αποχωρήσει το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, το οποίο υπάρχει τόσο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όσο και για τις Xbox κονσόλες. Πρόκειται για ένα παρά πολύ ποιοτικό JRPG, το οποίο έχει λάβει θετικές κριτικές τόσο από τα μέσα του χώρου όσο και από την κοινότητα. Παράλληλα, από το Xbox Game Pass θα αφαιρεθεί και το Shredders, ένα διασκεδαστικό snowboard παιχνίδι, καθώς και το Hardspace: Shipbreaker, το οποίο είναι ένα εθιστικό action-adventure simulation παιχνίδι στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ‘ship breaker’, εξερευνώντας και αποσυναρμολογώντας εγκαταλελειμμένα διαστημόπλοια σε αναζήτηση χρήσιμων υλικών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όπως ισχύει με όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass, υπάρχει έκπτωση 20% για τους συνδρομητές που θέλουν να τα αγοράσουν ψηφιακά μέσα από το Microsoft Store για να τα έχουν μόνιμα στη συλλογή τους. Επομένως, αν δεν σας φτάνει το διάστημα των δύο εβδομάδων, ίσως αυτή να είναι μια προσφορά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμη.