Rise of the Ronin: Ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 έχει τρελή δράση και αυτό φαίνεται από το νέο trailer!

Κυκλοφορεί σε λιγότερο από ένα μήνα
28 Φεβρουαρίου 2024 09:38
Rise of the Ronin: Ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 έχει τρελή δράση και αυτό φαίνεται από το νέο trailer!

Η Team Ninja σε συνεργασία με το PlayStation κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το Rise of the Ronin, το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5 που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. 

Το νέο βίντεο διαρκεί περίπου δύο λεπτά και επικεντρώνεται καθαρά στη μάχη του τίτλου, αφού θέλει να σας παρουσιάσει τη μεγάλη ποικιλία των όπλων, αφού σας δίνονται πολλές επιλογές για να προσεγγίσετε μια μάχη. Το trailer ονομάζεται Combat Vignette και μεταξύ άλλων θα δείτε τον κεντρικό πρωταγωνιστή να κάνει διάφορα combos και finish moves στους εχθρούς με katana σε close combat, με Bayonet, με Spear, αλλά και με όπλα από απόσταση. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο Rise of the Ronin θα έχετε και την επιλογή τριών διαφορετικών Styles, όπως είχαμε δει για παράδειγμα και σε παλιότερα παιχνίδια της εταιρίας, όπως είναι τα Nioh. Οι δημιουργοί των Ninja Gaiden και Nioh ετοιμάζουν μια ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων Αλλαγών».   

Όσον αφορά το setting, αυτό είναι το τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu. Έτσι διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνές της και τις θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών. Μάλιστα, είδαμε και ένα πλάνο, όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής καβαλάει ένα άλογο και αυτό φαίνεται πως θα δίνει την ελευθερία για εξερεύνηση. 

Rise of the Ronin: Επίπεδο δυσκολίας, multiplayer και όλα τα νεότερα για την αποκλειστικότητα του PS5. Μάθετε τα πάντα πατώντας εδώ. 

Το Rise of the Ronin θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Μαρτίου αποκλειστικά για το PlayStation 5. Παρακολουθήστε το Combat Vignette trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.