Rise of the Ronin: Το αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 έχει κάτι από Nioh και Sekiro στο νέο trailer του

Και συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον
01 Φεβρουαρίου 2024 00:58
Rise of the Ronin: Το αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 έχει κάτι από Nioh και Sekiro στο νέο trailer του

Κατά τη διάρκεια του State of Play, του νέου σόου του PlayStation, η Team Ninja έδωσε μια νέα ματιά από το Rise of the Ronin, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PS5 αυτόν τον Μάρτιο.

Οι δημιουργοί των Ninja Gaiden και Nioh ετοιμάζουν μια ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων Αλλαγών». Τα φρέσκα gameplay πλάνα έχουν διάρκεια σχεδόν τα τέσσερα λεπτά και θέλουν σας δώσουν μια ακόμη γεύση από το gameplay.

Αναλυτικότερα, αυτή τη φορά, η Team Ninja αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο στο gameplay και στους μηχανισμούς του Rise of the Ronin, παρά στην ιστορία, όπως είχαμε δει σε παλιότερα βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τον κεντρικό πρωταγωνιστή να περιηγείται σε μία πόλη, αλλά και να έρχεται αντιμέτωπος με διάφορους εχθρούς.

Όσον αφορά το setting, αυτό είναι το τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu. Έτσι διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνές της και τις θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών. Μάλιστα, είδαμε και ένα πλάνο, όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής καβαλάει ένα άλογο και αυτό φαίνεται πως θα δίνει την ελευθερία για εξερεύνηση.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Είναι πιο σκοτεινά πριν ξημερώσει. Στο Rise of the Ronin θα εξερευνήσετε έναν εξελισσόμενο κόσμο καθώς αγωνίζεστε να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία. Είστε ένας Ronin, ένας πολεμιστής απαλλαγμένος από όλους τους δασκάλους και τους δεσμούς και καθώς το πεπρωμένο σας μπλέκεται με τους χαρακτήρες της ιστορίας, θα λάβετε μέρος σε μια καθηλωτική εμπειρία δράσης εστιασμένη στη μάχη.

Το Rise of the Ronin θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το gameplay overview trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.