Rise of the Ronin: Δείτε το τελικό trailer από τη νέα μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5!

Στις 22 Μαρτίου η κυκλοφορία του!
14 Μαρτίου 2024 18:35
Rise of the Ronin: Δείτε το τελικό trailer από τη νέα μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5!

Η Sony κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Rise of the Ronin, του επερχόμενου μεγάλου αποκλειστικού παιχνιδιού του PlayStation 5. Η Team Ninja είναι πανέτοιμη να παραδώσει έναν νέο τίτλο που θέλει να σας μεταφέρει στην Ιαπωνία του 1863.

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου το ένα λεπτό και συνδυάζει gameplay, αλλά και live-action πλάνα με πραγματικούς ηθοποιούς, ενώ παράλληλα ο αφηγητής παρουσιάζει κάποια σημαντικά γεγονότα.

Όσο η παλιά τάξη καταρρέει, το χάος γεννά τη νέα. Για κάποιους, η εκδίκηση είναι όρκος, για τον πόνο που έχουν υποστεί. Άλλοι θα σπάσουν αυτή την ιερή συμφωνία, στην αναζήτηση ενός ευγενούς σκοπού” ακούμε στο trailer, το οποίο ανεβάζει το "hype" στα ύψη.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: 

Ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι στην εμπόλεμη Ιαπωνία του 19ου αιώνα, σε αυτό το RPG δράσης και μάχης ανοικτού κόσμου από την Team NINJA, το έμπειρο στούντιο πίσω από τα Nioh και NINJA GAIDEN. Ιαπωνία, 1863. Ύστερα από τρεις αιώνες της καταπιεστικής διακυβέρνησης του Σογκουνάτου, Tokugawa, τα Μαύρα Πλοία της Δύσης φτάνουν στα σύνορα του έθνους και η χώρα βυθίζεται σε αναταραχή. Μέσα στο χάος του πολέμου, της αρρώστιας και της πολιτικής αναταραχής, ένας ανώνυμος πολεμιστής σφυρηλατεί το δικό του μονοπάτι, κρατώντας στα χέρια του τη μοίρα της Ιαπωνίας.  

Ως ένας σαμουράι χωρίς άρχοντα – ένας Ρόνιν – το πεπρωμένο σας ανήκει. Δείτε την ιστορία να ξετυλίγεται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις επιλογές σας και τους χαρακτήρες με τους οποίους συμμαχείτε, καθώς προχωράτε. Βρεθείτε αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις σε αποστολές, όπως το αν θα δολοφονήσετε ή αν θα προστατεύσετε σημαντικές προσωπικότητες, και ορίστε τον ρου της ιστορίας μέσω ενός πλούσιου συστήματος πολλαπλών επιλογών.

Η περίοδος «Μπακουμάτσου» φέρνει το τέλος του Σογκουνάτου, καθώς ξεκινά μια νέα εποχή με Ανατολή και Δύση να συγκρούονται. Βιώστε αυτήν την πολιτιστική επανάσταση σε έναν ανοικτό κόσμο όπου θα συναντήσετε σημαντικές προσωπικότητες που θα διαμορφώσουν την ιστορία, αλλά και απλούς πολίτες που αναζητούν το φως που θα τους βγάλει από το σκοτάδι.

Το Rise of the Ronin προσφέρει άκρως καθηλωτική, αλλά και προσιτή μάχη, με επίπεδα πολυπλοκότητας που ταιριάζουν σε κάθε στιλ παιχνιδιού. Αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας με μια ποικιλία όπλων για μάχες συμπλοκής ή επιτεθείτε εξ αποστάσεως με πιστά στην εποχή πυροβόλα όπλα.

Rise of the Ronin: Επίπεδο δυσκολίας, multiplayer και όλα τα νεότερα για την αποκλειστικότητα του PS5. Μάθετε όλα όσα πρέπει πατώντας εδώ.

Το Rise of the Ronin θα κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation 5 στις 22 Μαρτίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.