Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το μέλλον των Pokémon! - Έρχονται τα remakes των Silver/Gold;

Σε λίγες μέρες το μεγάλο event
20 Φεβρουαρίου 2024 11:49
Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το μέλλον των Pokémon! - Έρχονται τα remakes των Silver/Gold;

Η αντίστροφη μέτρηση για το μέλλον των Pokémon μόλις ξεκίνησε, καθώς έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το ολοκαίνουργιο “Pokémon Presents” ελέω του Pokémon Day. 

Τι είναι, όμως, το Pokémon Presents; Πρόκειται για ένα ειδικό livestream-event, το οποίο πραγματοποιεί κάθε χρόνο η The Pokémon Company, στο οποίο παρουσιάζει πολλά νέα που αφορούν το θρυλικό franchise. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα για το νέο event, παρά το ότι θα καταφθάσει στις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη, στις 16:00 ώρα Ελλάδος. 

Ωστόσο, με τα expansions The Hidden Treasure of Area Zero των Pokémon Scarlet/Violet να έχουν κυκλοφορήσει ήδη, κατά πάσα πιθανότητα, η εταιρία θα αποκαλύψει τα επόμενα μεγάλα παιχνίδια της σειράς, που θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch. 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της The Pokémon Company: 

 

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πρόσφατα υπήρξαν μερικές φήμες που έλεγαν ότι η The Pokemon Company ετοιμάζει τα remakes των Pokemon Silver/Gold/Crystal, τα οποία θα μοιάζουν με τα Pokemon Let’s Go παιχνίδια που είδαμε στο παρελθόν για το Nintendo Switch.. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε όσον αφορά τα παιχνίδια της σειράς; Ένα remake; Το sequel του Pokémon Legends: Arceus ή κάτι εντελώς διαφορετικό; Πείτε μας στα σχόλια! Αν η The Pokémon Company ακολουθήσει τα γνωστά μονοπάτια όπως παλιά, τα νέα παιχνίδια θα καταφθάσουν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Νοέμβριο.

Tags: