ΦΗΜΗ: Τα επόμενα Pokémon παιχνίδια είναι αυτά που ήθελαν τόσα χρόνια οι fans

Στο περίπου...
09 Φεβρουαρίου 2024 09:59
ΦΗΜΗ: Τα επόμενα Pokémon παιχνίδια είναι αυτά που ήθελαν τόσα χρόνια οι fans

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια τεράστια φήμη όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια των Pokémon για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο Reddit, η The Pokémon Company ετοιμάζεται να φέρει τα remakes αγαπημένων παλιών τίτλων, που θα είναι άμεσα sequel των Pokémon Let's Go Pikachu και Let's Go Eevee.

Όπως αναφέρει η φήμη, η Nintendo εργάζεται για να φέρει τα remakes των Pokémon Gold και Pokémon Silver παιχνιδιών, με την ονομασία Pokémon Let's Go Wooper και Let's Go Togepi. Αν και δεν μιλάμε για κάτι επίσημο, ο leaker ισχυρίζεται ότι αυτά τα παιχνίδια θα διαθέτουν endgame περιεχόμενο από το Kanto, από τις Gold και Silver.

Επίσης, λέει ότι μαζί με τους δύο τίτλους θα έρθει και ένα νέο Poke Ball αξεσουάρ (Poke Ball Plus) που θα δίνει πρόσβαση στο Celebi. Μάλιστα, ακούγεται ότι τα Let's Go Wooper και Let's Go Togepi θα έχουν το GO Park αντί για Safari Zone, power-ups και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για αυτά τα υποτιθέμενα Pokémon παιχνίδια:

  • Remakes των Gold, Silver και Crystal παιχνιδιών
  • Άμεσα sequel των Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee
  • Το postgame θα λαμβάνει χώρα στο Kanto
  • Τα Pokémon Wooper και Togepi θα είναι οι “πρωταγωνιστές”
  • Έρχεται νέο αξεσουάρ PokeBall Plus που θα περιλαμβάνει το Celebi μέσα

Δείτε φωτογραφία με όλα όσα ακούγονται:

Φυσικά, επειδή μιλάμε για leaks και φήμες, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την The Pokémon Company.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όντως υπάρξει αυτό το διαφορετικό remake των Gold, Silver και Crystal παιχνιδιών, θα το μάθουμε σύντομα, καθώς φήμες λένε ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα έρθει ένα Nintendo Direct από την εταιρία, ενώ παράλληλα στις 27 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα των Pokémon (Pokémon Day). Αν ισχύουν οι φήμες, λοιπόν, μάλλον θα δούμε κάτι μέσα στον μήνα.

Tags: