Το PS5 Slim από σήμερα με έκπτωση στην Ελλάδα! – Ξεκίνησε η προσφορά

Για περιορισμένο χρόνο
16 Φεβρουαρίου 2024 12:50
Το PS5 Slim από σήμερα με έκπτωση στην Ελλάδα! – Ξεκίνησε η προσφορά

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκαν. Πλέον μπορείτε να βρείτε το PlayStation 5 Slim σε μειωμένη τιμή στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η νέα έκδοση της κονσόλας της Sony πωλείται με έκπτωση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το PlayStation 5 Slim με το οπτικό μέσο, το μοντέλο δηλαδή που υποστηρίζει και retail παιχνίδια, είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα έναντι €474. Κανονικά, η τιμή της κονσόλας ανερχόταν σε €549, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με έκπτωση της τάξεως των €75.

Να σημειωθεί πως η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, επομένως έχετε ακόμη περίπου δύο εβδομάδες στη διάθεσή σας για να την εκμεταλλευτείτε.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το PlayStation 5 Slim κυκλοφόρησε τους τελευταίους μήνες του 2023 και θεωρητικά δεν ονομάζεται Slim, αλλά απλώς PS5. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά έχει μειωμένο κατά περισσότερο από 30% όγκο, με το βάρος να είναι έως και 25% μικρότερο.

Παράλληλα, το νέο PS5 έχει διαστάσεις 358 × 96 × 216 mm (πλάτος × ύψος × βάθος), την ώρα που το αρχικό μοντέλο είχε αντίστοιχες εξωτερικές διαστάσεις 390 x 104 x 260. Αντίστοιχα, το νέο Digital μοντέλο έχει διαστάσεις 358 × 80 × 216 mm, την ώρα που το προηγούμενο Digital Edition PS5 έχει εξωτερικές διαστάσεις 390mm x 92mm x 260mm.

Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό του φρεσκαρισμένου αυτού PS5 είναι πως το μέσο ανάγνωσης δίσκων είναι αποσπασμένο. Συγκεκριμένα, τα πλαϊνά καλύμματα που πλέον είναι χωρισμένα στα δύο, και πάλι μπορούν με μια κίνηση να ξεμπουκωθούν. Καθ’ αυτό τον τρόπο οι κάτοχοι της νέας PS5 Digital Edition μπορούν να αναβαθμίσουν την κονσόλα τους με Ultra HD Blu-ray disc drive. Το πρόσθετο μέσο ανάγνωσης δίσκων για τους κατόχους του νέου Digital Editon PS5 θα κοστίζει €119.99 στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δύο ακόμη σημαντικές αλλαγές, αφού πλέον ο SSD του νέου PS5 είναι χωρητικότητας 1TB, ενώ στο μπροστά μέρος υπάρχουν πλέον δύο USB-C. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση μέσα από τον player που ακολουθεί.