Το Dragon’s Dogma 2 συνεχίζει να δείχνει άκρως εντυπωσιακό στα νέα gameplay πλάνα του

Απευθείας από το State of Play
01 Φεβρουαρίου 2024 00:36
Το Dragon’s Dogma 2 συνεχίζει να δείχνει άκρως εντυπωσιακό στα νέα gameplay πλάνα του

Η Capcom έκλεψε τις εντυπώσεις στο νέο State of Play που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή η Sony και το PlayStation, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό gameplay trailer από το Dragon’s Dogma 2.

Αναλυτικότερα, η Capcom προετοιμάζεται κατάλληλα για την κυκλοφορία του sequel, που έρχεται σχεδόν 12 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι για να συνεχίσει την ιστορία του Arisen. Το νέο βίντεο, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μία ακόμη ματιά από τον τίτλο, με αρκετό gameplay υλικό από σχεδόν όλα τα classes, όπως είναι ο μάγος και ο fighter.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Dragon's Dogma 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τα PC (Steam), PS5, και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.