Μόνο ψηφιακό το Hellblade II - Θα έχει διάρκεια περίπου 7 ώρες

Νέες δηλώσεις από την Ninja Theory
18 Ιανουαρίου 2024 23:29
Μόνο ψηφιακό το Hellblade II - Θα έχει διάρκεια περίπου 7 ώρες

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το νέο Developer_Direct του Xbox, στο οποίο παρουσιάστηκαν νέα πλάνα από το Senua's Saga: Hellblade ΙΙ. Η Ninja Theory μίλησε και πάλι για το επερχόμενο sequel, ενώ μετά τη λήξη του Direct έκανε και άλλες δηλώσεις μέσα από το επίσημο site του Xbox.

Η εταιρία ανακοίνωσε εκεί -για πρώτη φορά- ότι το Hellblade 2 θα κυκλοφορήσει μόνο σε ψηφιακά καταστήματα και δε θα μπορείτε να το προμηθευτείτε σε retail μορφή. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να το δώσει σε μία χαμηλότερη τιμή που θα αγγίζει τα 49.99 ευρώ, από όλα τα καταστήματα στα οποία θα πωλείται. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι και το Hellblade: Senua’s Sacrifice είχε κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε ψηφιακή μορφή, αν και το 2019 έφτασε και σε retail με publisher την 505 Games για την έκδοση του PlayStation 4 και την Microsoft για την έκδοση του Xbox One.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις της, η Ninja Theory αποκάλυψε ότι η συνολική διάρκεια του sequel θα είναι ίδια με αυτή του πρώτου παιχνιδιού και φυσικά θα επικεντρώνεται στην αφήγηση. Σύμφωνα με το γνωστό site, HowLongToBeat, το Hellblade: Senua's Sacrifice είχε διάρκεια τις 7 έως και 8 ώρες.

Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις της Ninja Theory:

Εκμεταλλευτήκαμε την ελευθερία που μας πρόσφερε η ψηφιακή διανομή για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι μεγάλης διάρκειας που ταιριάζει απόλυτα με την εμπειρία μας και θα μπορούσε να πουληθεί σε μία χαμηλότερη τιμή ώστε να αντικατοπτρίζει τη διάρκεια της ιστορίας μας. Αυτό μας επέτρεψε να εστιάσουμε στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν πραγματικά, να ταξιδέψουμε τους θαυμαστές μας σε ένα αξέχαστο ταξίδι, στον μοναδικό κόσμο της Senua.

Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι ένα παιχνίδι που φτιάξαμε με την καρδιά μας και είναι παρόμοιο σε διάρκεια με το πρώτο Hellblade εστιάζοντας στην αφήγηση. Το παιχνίδι θα πωλείται μόνο ψηφιακά στα 49.99 ευρώ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Senua’s Saga: Hellblade II μέσα από το Xbox.com.

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Επίσης, οι developers έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο ανανεωμένο σύστημα μάχης του παιχνιδιού το οποίο θα είνια διαφορετικό και αδυσώπητο.

Οι developers αποκάλυψαν πως και για το sequel συνεργάτηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens.

Το Senua’s Saga: Hellblade II θα πωλείται μόνο ψηφιακά στα Xbox Series X|S και PC από τις 21 Μαίου. Ο τίτλος θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.