Hellblade 2: Επιτέλους μάθαμε επίσημα πότε κυκλοφορεί σε Xbox και PC

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox Developer_Direct
18 Ιανουαρίου 2024 22:45
Hellblade 2: Επιτέλους μάθαμε επίσημα πότε κυκλοφορεί σε Xbox και PC

Στο πλαίσιο του αποψινού Xbox Developer_Direct, η Ninja Theory έδωσε το παρών όπως αναμενόταν με ένα εκτενές βίντεο για το άκρως αναμενόμενο Senua's Saga: Hellblade ΙΙ, μέσα στο οποίο αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel. 

Η εταιρία πρακτικά επιβεβαίωσε τις φήμες που σας είχαμε μεταφέρει πριν από μερικές μέρες και έτσι το Hellblade II θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου του 2024 για τα PC και Xbox Series X|S. Στο ειδικό βίντεο μίλησε τόσο η ηθοποιός Melina Jeurgens που υποδύεται την πρωταγωνίστρια, όσο και οι συντελεστές του για διάφορους τομείς του sequel, όπως το ότι θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες στο cast. 

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Επίσης, οι developers έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο ανανεωμένο σύστημα μάχης του παιχνιδιού το οποίο θα είνια διαφορετικό και αδυσώπητο. 

Δείτε το ειδικό βίντεο του Hellblade 2 από το Developer_Direct:

Οι developers αποκάλυψαν πως και για το sequel συνεργάτηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens. 

To Hellblade II θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου του 2024 για Xbox Series X|S και PC (Steam και Epic Games Store), ενώ το παιχνίδι θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.