Hellblade II: Κυκλοφορούν φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel

Μερικά 24ωρα πριν την παρουσίαση του Xbox
17 Ιανουαρίου 2024 01:04
Hellblade II: Κυκλοφορούν φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για το Developer_Direct του Xbox που θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, αλλά φαίνεται πως κάποιες πληροφορίες για ένα από τα παιχνίδια που θα πρωταγωνιστήσουν στην παρουσίαση, έχουν διαρρεύσει πριν την ώρα τους. 

Αναφερόμαστε στο άκρως αναμενόμενο Senua's Saga: Hellbalde 2, το οποίο αν και το είδαμε πρόσφατα με ένα εντυπωσιακό trailer στα The Game Awards 2023, δεν έχουμε μάθει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τώρα, όμως οι νεότερες φήμες που μεταφέρει το μέσο Exputer αναφέρει ότι το Hellblade II θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου του 2024. Ωστόσο, λόγω ότι το μέσο θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του πληροφοριοδότη του, δεν μπορεί να αποκαλύψει από που προέρχεται. Όμως αναφέρει ότι πρόκειται για μια αρκετά αξιόπιστη πηγή, για αυτό και την αναδημοσιεύει τόσο νωρίς. 

Φυσικά αυτή η αποκάλυψη θα είναι ένα από τα highlights του επόμενου σόου του Xbox, εκεί όπου η εταιρία ανάπτυξής του, Ninja Theory θα έχει περίοπτη θέση. 

Με τα μέχρι στιγμής επίσημα δεδομένα το Senua's Saga: Hellblade II αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 αποκλειστικά για το Xbox Series X και το Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store. Το παιχνίδι θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.